Bavlnené štvorcové plienky až do odplienkovania

ali0308
17. dec 2015

Pouzivali ste klasicke bavlnene stvorce az dokial dietatko plienkovalo? Rozmyslam, ze by som kupila metraz z bambusovej latky a usila prefoldy a vkladacky. Mam pocit, ze aj ked naskladam stvorce na tretiny, ze ma dcerka velmi nabaleny zadocek a ze sa jej tak zle sedi. Ci budem mat ten pocit aj pri vkladackach, kedze by som ich musela dat viac, aby bola savost zachovana? Takze stvorce az do odplienkovania, alebo radsej vkladacky do odplienkovania?

heather78
21. dec 2015

Dve deti som latkovala stvorcami az do odplienkovania.a normalne v tom sedeli aj lozili aj behali.

mirreckall
21. dec 2015

Ja som pouzivala aj aj, myslim ze lepsie saju stvorce, ak som to iste chcela dosiahnut vkladackami dala som 3 a bolo to viac menej rovnaka hrubka. Ja pouzivam najcastejsie 1 stvorec a 1 vkladacka.

peluskovo
5. jan 2016

na doma sme dávali do odplienkovania štvorce, na von kapsovky / AIO. je pravda, ze moje detičky piškali často a málo, takže na domáce prebaľovanie to stačilo. čo sa týka pohybu, či hrúbky, pride to na rovnako, len prefoldy z bambusu su savejsie. malá má koľko? to sedenie sa upraví

ali0308
autor
8. jan 2016

@peluskovo Ma 10 mesiacov. Co sa tyka savosti, tak si celkom v pohode vystacime s bavlnenymi. Pozriem ju, ked treba tak prebalim. Niekedy ma pisknute viac, niekedy menej. Ale uz ked ju mam rozbalenu, tak prebalujem. Ked bola mensia tak piskala viac. Asi ste ma prehovorili a ostavame pri stvorcoch 🙂