Mate niektora z vas skusenosti s ceskymi bavlnenymi plienkami KIKKO? Myslim plienky 70x70cm, alebo 80x80cm alebo osuska TETRA 90x100 cm alebo plienkove nohavicky KIKKO... chcela by som zohnat take plienky, ake sme este nosili my 🙂, cize take hrubsie a hlavne makkucke, pretoze tie, ktore bezne dostat, sa mi zdaju dost drsne. Totiz, pocula som, ze vraj tie KIKKO su take, ake boli predtym... je to pravda?
dakujem!
kajabb: si ma potesila, lebo ja som si objednala tie kikko plienky, ale zatial ix mam odlozene len v skrini. pocula som totiz, ze vraj maminky s nimi nemaju dobre skusenosti, lebo vraj po oprani v nix boli diery 😠 (neviem, mam len taku informaciu, ze jedna pani povedala)...
ja som ix este neprala, ale dufam, ze budem s nimi spokojna 🙂
my mame kikko 80x80 a su super makulinke 🙂 a aj uteraciky su ferfis 🙂
dievcata, dakujem vam velmi pekne za odpoved!!! pomohli ste mi...
ahoj veve, aj ja som si objednala KIKO plienky a som celkom spokojna. su makucke, ale je fakt, ze po par praniach sa mi na nich urobili zmolky - hlavne na tych s obrazkami. ale inak su v pohode 😉
vita1, dakujem!
u nas (v Kosiciach)je predajna Maderna a tam ich maju (ale podstatne drahsie), tak pojdem kuknut, lebo ked ich budem objednavat z Ciech, tak okrem plienok a utieracikov by som chcela aj osusky (ja mam doma totiz este stare - 27 rocne 🙂 a sama sa do nich utieram po osprchovani 😉 ) a az teraz sa mi niektore zacali rozpadavat... tak by som kupila nove
A podľa čoho mám určiť veľkosť 70x70 alebo 80x80? Vo veľa témach sa hovorí o malých a veľkých plienkach - čiže toto sú tie rozmery? A koľko ich budem potrebovať, keď chcem používať hlavne jednorázové, ale zo začiatku sa balí na široko a tam treba aj tieto bavlnené. Poradte prosím
Tak ja s obyčajnými bielymi Kikko plienkami vôbec nie som spokojná... osušky sú OK...
aj ja mam kiko plienky,ale nie som spokojna s ich kvalitou,su ako gaza 😒
ja mam tiez Kikko plienky a zdaju sa mi tenke, fakt ako gaza...osusky su o.k., ale s plienkami nie som velmi spokojna 😒
skusim obnovit tuto temu, mate niekto skusenosti s plienkovymi nohavickami Kikko?
hadam sem mozem dat link http://www.plienky.sk/plienkove-systemi/-/-/pli...
cena sa mi zda super, ze na zaciatok, ale sa bojim aby to nebol sunt. dik
@alenk neviem, ci sem este chodis, tiez som toto pozerala, vyskusala si ich? Ake su?
@erika12345 jasne ze chodim, studnica napadov a skusenosti 🙂 nakoniec som ich neskusala, nenasla som nikoho kto by mal relevantne skusenosti a nechcela som vyhodit peniaze.
@alenk tiez sa tu chodim inspirovat. 😉 A ine plienky od nich si skusala? Ak ano, ake boli? Myslim tie bambusove stvorce a Lux.
@erika12345 nie, nic z toho, len v DMku som kupila take stvorce kacickove, pod hlavicku a na grckanie a tak, no tie su uplne riedke, vonku schnu snad len hodinu, takze na normalne pouzitie isto nevhodne. ale tie kacicky vzdy zaujali 🙂
Ahojte ale asi záleží pri bavlnených plienkach aj na hustote toho vlákna alebo ako by som to nazvala, nie? čím hustejšie tým lepšie.
Z kikko plienok sú vraj dobré iba Kikko Lux ale najlepšie sú plienky MAM square - sú ale aj drahšie
Ahoj veve88, my máme KIKKO také s kačičkami. A máme aj iné, myslím Hybler, tiež z Motýlika - oni dovážajú väčšinou z Poľska, ale neviem či sú z tade a aj naše staré, takže viem porovnať. No na tie roky sú skutočne tie staré super, až na to, že sú už žlté 😉 Z Motýlika sú najhoršie, už by som ich nekúpila. KIKKO sú mäkučké, dobre sa žehlia a sú tam krásne kačičky, u našej malej jednoznačne vedú 😀 Ale sa nám zožmolkaveli, asi z toho, že sú také jemné 😒 Hyblerky sú pevnejšie, ale zase nie tak mäkké. Podľa mňa sú fajn Hybler aj KIKKO. Tak si vyber 😉 🙂 Pa