Zdravím, chcem sa opýtať, má tu niekto skúsenosť s baldachýnom na cestovnej postieľke? Rozhodla som sa kúpiť len cestovnú kvôli tomu aby si bábo zvyklo na jednu, skrz častého cestovania. Len chcem vedieť že či sú tie držiaky univerzálne a bude sa mi to dať nahodiť aj na cestovnú. Pridávam aj fotku postieľky
Ďakujem za radu
@lubina Sú aj cestovné postieľky, kde výšku matraca možno nastaviť 😉
@kajuska9999 myslím, že rýchlo prehodnotíš, tak cestovnú postieľku ako aj baldachýn 😅 keď sa budeš 10x za noc zohýbať pomaly po zem, dvíhať 3-4-5-10 kilové dieťa a zamotávať sa do baldachýnu... tvoje kríže to dosť ocenia 😅
ak cestujete často od vás napr. ku svokrovcom, tak je lepšie mať jednu postieľku doma a jednu tam (ja som mala takto tri postieľky), dieťaťu pri zaspávaní ani nejde tak o samotnú postieľku, ako o prostredie, na ktoré je / nie je zvyknuté... ak cestujete hore dole vždy na iné miesto, tak potom naozaj ostáva tá cestovná postieľka,ale používala by som ju teda len na tie cesty...
@kokorunecka ano, ale tato na foto to nie je 😉
@lubina
@kajuska9999 a hlavne pri malom dieťati prevlákaš stále toľko vecí, že aspoň pre mňa bolo lepšie zariadiť sa trojmo - tak som mohla ísť v podstate kedykoľvek bez nejakých väčších príprav, keďže som vedela, že tam mám potrebné základné veci (nejaké oblečko, plienky, mlieko, fľaše, postieľku), nestalo sa, že by niečo chýbalo...
@lubina práveže táto je, ak si všimneš lepšie má vrchnú časť na matrac 🙂
@sissy27 no tak táto postieľka má aj vrchnú časť pre malé bábätko, ale tak nám sa neoplatí kupovať 4 postieľky, kedže by sme cestovali k svokrovcom, k mojej mamine alebo k tatovi a ešte jednu mať doma a to nehovorím o prastarých rodičoch, každý totiž býva v inej časti SR, len som sa pýtala, pretože od krsných rodičov sme dostali baldachýn čisto bez toho držiaku tak som ho chcela aspoň na doma využiť..
@kajuska9999 no baldachýn je podľa akurát tak lapač prachu 😉 a postieľky nemusíš kupovať, resp. dajú sa aj cez bazárik, alebo požičať od kamošiek, čo už majú väčšie deti... a sama uvidíš, či sa vám bude chcieť toľko cestovať s malým miminom, hlavne zo začiatku,kým si nájdete aký-taký režim 😉
@kajuska9999 neviem, nevidim to co pises, iba ak by to bolo uplne hore, ale to by bol nezmysel, ved babatko by vypadlo.........ale mozno sa tolkok nevyznam 😉 . Ja by som v kazdom pripade doma chcela mat normalnu postielku, ako som aj mala a nie cestovnu, uz aj kvoli tomu, ze ked sa dietatko zacne stavat pri okraji, tu by som sa bala, kedze nema pevne boky, ale latkove..........ale kazda mama si vybera pre dietatko, co uzna za vhodne 🙂
@kajuska9999 myslim, ze pri cestovnych postielkach je baldachyn neprakticky
S baldachynom skusenost priamu nemam, len sa mi zda ze pri cestovnej postielke sa dost ku dietatku nazohynas, kedze sa neda nastavit vyska kde mas ulozeny matrca. Kym je dietatko malicke, tak na normalnych postielkach je matrca vyssie, kedze dieta sa nepostavi a nie je treba sa tak velmi zohynat, je to aj kvoli chrbtici maminy, lebo je to dost zdvihnut dieta vela krat za den.......ale nechcem ta odhovarat, len moj nazor........prajem vsetko dobre......