BabySense 7

lenkadenisa
29. jún 2023

Ahojte, za posledné 4 dni sme mali planý poplach už 3x, doteraz nič od narodenia. Baterky sú dobré, nebliká výmena. Vždy keď dobehneme, tak malý je akurát tak vyplašený z toho hluku. Nemávate problémy s týmto monitorom aj vy? Máme aj BabySense 2 a na ňom sme nemali poplach nikdy.

lienocka9793
29. jún 2023

@lenkadenisa my ho používame denne už skoro 8 mesiacov a nikdy žiaden falošny poplach

anavixy
29. jún 2023

@lenkadenisa ake stare je dieta a ako dlho ho pouzivate, robi to od zaciatku? aky hruby mate matrac? Lezi na nom (na monitore) vzdy dieta tak ako ma ked pridete? Pokial nic taketo technicke nie je zle, skusila by som mat dieta pri sebe pocas spanku a sledovala kedy monitor pipa, ci skutocne ide len o plany poplach.

lenkadenisa
autor
29. jún 2023

@anavixy malý mal 5 mesiacov, monitor používam den- noc od narodenia, matrac je hrubý asi 5cm, platne mame zapojene obidve. Malý je v izbe pri nás, len cez deň spí sam

anavixy
29. jún 2023

@lenkadenisa a v noci spi s vami v posteli ci vo svojej postielke? A doteraz nezvykol pipat? Baterky ste vymienali aj ked neukazuje ze by ich bolo treba vymenit? Ak teda vsetko technicke je tak ako ma byt a dieta nema apnoicke pauzy (z tych sa moze prebrat prave aj tym pipanim, preto by sa mohlo zdat ze je vsetko ok ked uz dobehnete), tak by som zvazila reklamaciu, nech vas to zbytocne nestresuje 🫣 🙂