Ahojte, chcem sa opýtať neviete mi poradiť nie jaky dobrý baby monitor? Nie veľmi drahý. Neviem sa rozhodnúť. Alebo aké mate skúsenosti s týmto? Motorola MBP 16 baby monitor? Ďakujem za zverejnenie a odpovede. Prajem pekný zvyšok dna .
@adrika72 ja mam od fisher price, dostali sme ako darcek, ale som vazne spokojna. Pri dcerke sme mali tiez tusim sencor, ale tento fisher ma az desi niekedy...pocujem uplne az dych malickeho a to ked tak vecer pozeras film a do toho tie este aj minimalne zvuky :D ale som spokojna...ma to skvely dosah, dokonca este aj dcerku z vedlajsej izby pocujem, ked cosi hovori :D
kupil som sestre mbp 6, zvuk sa prenasa skvelo - vzdialenost ako sirka panelaku, medzitym este steny a dvere, citlivost velmi dobra, max. spokojnost
Presne tento máme,je perfektný odporúčam...Krásny čistý zvuk,nič ho neruší a je naozaj citlivý aj na najtichší zvuk.Mali sme predtým obyčajný SENCOR,ale to sa nedá vôbec porovnať na tom sme chytali signál aj od susedov,a stále tam niečo šušťalo a vrčalo..takže neváhajte a kupujte!!!