Baby market verzus Brendon

matarka
1. sep 2014

Ahojte, prosim o radu, ktory obchod v BA je lepsi - Baby market alebo Brendon? Dakujem!

adkat13
1. sep 2014

v podstate je rozdiel len v tom, ktorý máš bližšie. inak sortiment rovnaký, aj ceny veľmi podobné. a pri baby markete v avione je ešte jeden (pár metrov ďalej smerom na letisko) - volá sa predeti. tiež je taký veľký a nájdeš tam všetko.

marosko256
1. sep 2014

ahoj, ak Ti mozem odporucit, tak ani jeden. Oba su zbytocne predrazene. Skus oblecsvojebabo.sk , my sme u nich nakupovali a aj nakupujeme. A uz maju aj osobny odber v BA, takze nemusis platit postovne. 😉

zabinkalenka
1. sep 2014

Ako pisu baby vyssie, oba su zbytocne predrazene, ale boli sme kuk v oboch a v Brendone mali lepsi vyber 🙂

siska53
1. sep 2014

@matarka veru,su drahe..podla toho,co potrebujes...my sme v jednom - tusim v brendone? Kupili podlozku(ale taku lacnu,za 7€,lebo pri synovi sme museli po roku kupovat dalsiu a to som uz cakala,kedy bude odplienkovany,lebo tiez uz bola potrhana a pri nom sme kupovali drahsie,myslela som,ze budu kvalitnejsie..figu borovu) akociky mi nevyhovovali ani v jednom,to som kupovala pri tescu v tak mensom obchode..
A po pouceni sa,som asi vo veku 6.m.maleho kupovavala vecicky v tescu a lidli a jasne,poziciavame si s kamoskou. Plus i v Madarsku a daco v kiku.
Predtym som veci kupovala v takych mensich obchodoch v nasom okoli,v rych velkych len obcas,lebo tam treba autom ist,ale teda fakt vynimocne 1kus,le o tie ceny su jedna katastrofa..kto ma kopec penazi,tak mu je to jedno..

matarka
autor
1. sep 2014

@adkat13
@marosko256
@zabinkalenka
@siska53 Dakujem vam za odpovede a tipy na ine obchody🙂 Pre mna bude nakupovanie detskych veci aktualne o par mesiacov, ale teraz aspon viem, do ktoreho obchodu kupit kolegynke pouzkazku (z odpovedi + nahodnom porovnani cien sa prikladnam k Brendon-u). Pekny den!

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz