Prosím Vás, baby, ktoré máte avent ohrievač kde sa točí koliesko su tam stupne a ml(1. St 30 ml, 2. St 60ml...). Podla návodu dam do ohrievača vodu napr 3. St 90ml, zapnem a ono to po kúsku svieti a keď to zasvieti cele malo by to byt zohriate, ale mne sa často zdá ta voda studena, aj sa v nej zle potom rozpúšťa mliecko, som idiot robím niekde chybu alebo je chybný ohrievač? Dik
@miss_pavlova vieš si tam pozrieť, či niektorý z nich nemá 60stupnov? lebo toľko stačí, aby ohrievalo vodu, 50 je málo
@danielahamar nerozumiem otázke 😁
@miss_pavlova no 1,2,3... Musí mať niekoľko stupňov pri ohreve a ak ma niektorý 60 tak je to ok, to je naj teplota
@danielahamar netuším ja som ho vrátila a vôbec ti neriešim 😁
Ja som tiez mala tento ohrievac a nebola som spokojna..... nakoniec som kupila kanvicu kde sa da nastavit teplota vody konkretne mam agu bubble a super neviem si to vynachvalit aj v noci ked som potrebovala mlieko spravit paradicka
Nerobíš chybu, celý ten prístroj je s prepáčením na veľké h... Tiež sme to mali, odskusali a vrátili. Zbytočne hovadiny. Do termosky daj prevarenu vodu, do druhej flasky studenu a miesaj. Casom budes vediet, kolko ktorej pridať, aby boki akurát. Nase mamy kedysi taketo hovadiny typu ohrievače a teplomery do vody nemali a prezili. Len to zabera miesto☺️