Máte prosím skúsenosť s Avent fľašami? 2 zo 4 mi pretekajú cez ten spoj pri dudli. Ja už neviem je nejaký trik na to aby netieklo alebo mam chybné kusy? Som sklamaná z tej značky.
Používam tiež AVENT fľašky ani jedna mi to nerobí.. Skus pozrieť ci si dobre navliekla ten silikón cez to.. Lebo pri prvom som to tam tiež zle dávala a potom mi to tieklo
Ja ich dávam do sterilizátora..skúšala som už viackrát napravovať ten dudel ale výsledok žiadny. Robilo mi to už pri prvom použití. Mam od nich aj novorodenecke a tie boli super.. aká je pripadne iná dobra značka?
@es2021 asi po troch mesiacoch, zo dna na den to prestalo, ale tiez sme kupovali aj ine znacky flias kvoli tomu ale vzdy sme sa vratili k aventkam, hoc prv tiekli.. je tam ten otvor na tom cumliku, treba davat ten otvor tak nech je hore ked dieta pije z flase, dohora tekutina nepotecie 😁
@es2021 Som myslela že len ja mám zle kusy ale mám ten istý problém. Pri mladšom som mala niekoľko Avent fliaš ale ani jedna to nerobila. Teraz mám dve a obe tečú.