Avent 2v1

28. dec 2021

Je to užitočné alebo zaberak miesta? Aktuálne parim v hrnci a mixujem ponornym ale nie vždy mám hladkú konzistenciu.

jaga18
28. dec 2021

Ja ho využívam, je to naj vec, co sme pre malého mohli kúpiť. Používam ho každý deň, okrem obedu mu tam robím aj výživy a aj na cesty plním do kapsičky.

petamich
28. dec 2021

pre mna najlepsia vec, pouzivam niekolkokrat denne 🙂 je to podla mna celkom kompaktne a mne to setri cas - nahadzem tam, vypne sa, rozmixujem a mam spinave dve nadoby avent a ta z ktorej bude jest 🙂

zuzkagg
28. dec 2021

Súhlasím s komentármi vyššie, je to skvely pomocník, využívam denne. Najskôr som dokonca ľutovala, že som nevzala 4v1, obcas by som funkciu rozmrazovania a ohrievania ocenila, ale aj tento 2v1 je super.

pa3ciaj
28. dec 2021

Ja odporúčam Avent 4v1, najlepšia vec čo sme mali doma.

autor
28. dec 2021

Pozerala som aj 4v1, nie je tam veľký cenový rozdiel, len som nevedela nájsť čo sú tie dve funkcie navyše :D takže rozmrazovanie a ohrievanie, ďakujem za info.

andula1988
28. dec 2021

Tiez mam avent 2v1 a super pomocnik…. 4v1 som nekupovala lebo mam ohrievacku avent ktora ma funkciu rozmrazovania aj ohrievania

callisia
28. dec 2021

Ja nemám dobrú skúsenosť. Na prvé príkrmy úplná blbosť. Pretože som každý deň robila čerstvé, tak tie pidi množstvá nikdy nerozmixoval. Tak som ich radšej pretláčala cez sitko, mäso cez lis na cesnak. Keď už som neskôr mixovala viac, aj tak mi pod nožom VŽDY ostali nerozmixované kúsky. Tak je to doteraz. Prvý, ešte 3 v 1 som asi po pol roku reklamovala. Unikala para spod nádoby na jedlo a veko prestalo zapadať do drážok. Taktiež som musela pri mixovaní držať rukoväť a tlačiť nádobu dolu pretože inak nemixoval. Strácal kontakt alebo čo. Ďalšia vec. Zájdené veko od jedla som už nikdy nevyčistila do biela. Ani umývačka, ani kyselina citrónová. Agresívnu chémiu som používať nechcela. Prvý som reklamovala. Vrátili peniaze. Kúpila 4v1. Jedna drážka vyzerá, že časom zas nezapadne do veka a zas sa občas stane, že pritláčam rúčku dole aby mixoval. Už ho ale nejdem reklamovať, zatiaľ to není také hrozné ako pri prvom. Všetky tieto vady sa prejavili aj u kamoškinho 4v1 aby ste si nemysleli. Za tie peniaze ten stroj nestojí. Ja ľutujem, že sme ten ďalší 4v1 kúpili. Už ho i tak moc nevyužívame.