Prosím žienky, ktoré by ste vedeli zohnať tento krém? Zháňam ho pre sesternicu, jej malý ročný synček má vo veľmi zlom stave atopický ekzém a len tento krém im zaberá. No už ho dlhšie nevedia zohnať. Na ich ofici stránke som ho našla, dá sa tam kúpiť za 8 dolárov, lenže ja neviem zo zahraničia nakupovať a ani neviem, aké poštovné si tieto firmy účtujú do zahraničia. Tak ak by vedela niektorá z vás pomôcť, budem veľmi vďačná. 😉
@darinkazv pozri, skus si vytvorit to paypal konto, nie je to tazke, naozaj. Chod na e-bay.co.uk, zaregistruj sa a tam si zalozis paypal ucet na tvoju sk kartu. Lebo nie je problem ti ten krem poslat, ja nemam problem, ale zrejme je to dlhodoba zalezitost a ten krem bude treba kupovat pravidelne, tak by bolo lepsie, ak by ste si to mohli zabezpecovat sami a nie sa na niekoho spoliehat, kedze viem, ake to je mat ekzem a byt odkazany na jeden jediny krem, ktory pomaha.
@darinkazv pripajam sa, paypal je velmi bezpecny a navyse, ak sa nieco stane - balicek nedorazi, pride poskodeny a pod. predavajuci ti peniaze vrati a ak nechce, ebay ti promptne peniaze vrati zanho - stalo sa mi 3x - iba raz predavajuci nekomunikoval a ebay peniaze vratil...tie ostatne 2 razy predavajuci vratili sami.
Ak sa ozaj bojis zneuzitia karty, zaloz si bezplatny ucet v mbank ci v zune, preved si tam iba urcitu sumu penazi, poziadaj o kartu a tuto prepoj s paypal. Takto to mas plne pod kontrolou a ucet - ak by nedajboze prilo k najhorsiemu - bude mat iba malu sumu penazi. A navyse neplatis ZIADNE poplatky. Takto to robim ja...zuno....ucet plne zdarma, karta vyuzivana vylucne na internetove nakupy.
Mohli by ste mi poradiť ci aveeno drogeria je dobra ďakujem.
nasla som to na anglickom e-bay a da sa poslat aj na SK, za £3.20 postovne: http://www.ebay.co.uk/itm/AVEENO-BABY-ECZEMA-TH...
neviem, ako je to s paypal uctom, to by ti musel niekto poradit, ci sa da zalozit ucet aj z Sk, ale asi da lebo vela ludi nakupuje z e-bay