Malemu sa vyhodil v plienkovej oblasti suchy AE. Pri starsom, ktory ho dostal v podobnom case, sme na mesiac museli prejst na jednorazovky. Preliecili a potom s latkovymi uz nebol problem. Je nejaka mamicka co to zvladla sa toho zbavit aj pri latkovych? Zatial skusam davat Biodermu POzink a Advantan. Budem vdacna za rady.
Musim sa podelit o skusenost. My sme mali tiez pri latkovkach problemy (aj ked vela loogiky v tom nevidim). Isto je to vela aj o tom aky prach a avivaz sa pouziva pre bejby, ved koza je najvacsi organ tela ktorym clovek navyse aj dycha.... a velakrat absorbuje vseliake svinstva. Modra indulona je ok, ale najviac nam aj detickam kamosiek pomohol vzdy ABCDerm Change ABCDerm Change intensif krém od Biodermy. Ale zakladom je pravidelna dennodenna dobra starostlivost, pre nas su to jednoznacne plienky Bambo (na ktore som nahodne natrafila) + pavlovicova mast - vyborne hydratuje a je tam minimum umeliny + minimum pouzivania vlhc.obruskov.
nas maly ma ekzem ale nemala som pocit ze by to malo suvis s latkovymi plienkami, tak som mu ich ani neprestala davat, presla som pre istotu na Lovelu (ta je vraj najjemnejsia z prac. praskov) ale ani to som nemala pocit zeby pomohlo, dlho nam pomahali iba kortikoidy, potom mi kamaratka odporucila krem multilind silber, 2x denne na cele telo davame a je to ovela ovela lepsie. + modru indulonu cez den 1-2 krat ked sa mi zda ze je pokozka sucha. a este jeden tip mam od tej kamaratky- vola sa to skin Cap, je to dost drahy krem ale vraj to zabera ako kortikoidy (ale nie su to kortikoidy🙂 ten sa chystame teraz vyskusat.