👋🙂.. uvazujem nad touto novorodeneckou sadou, ste s nimi spokojne ? A ozaj.. su tie flase sklenene alebo plastove ? To nikde neviem najst..
Presne túto sadu som mala kúpenú ale nakoniec sme sa dojčili a tak sme využili len časť. Cumlík bol skvelý, len sme mali potom problém zohnať taky isty a mala iný nechcela. Na kefe nie je čo pokaziť, akurát to že sa dala zložiť bolo super ked sme cestovali. A cumle na flaškach sa mi zdali že su pevnejšie, vydržali nám ovela dlhšie ako na lacnejších flašiach, nerozkusala nam ich mala tak rýchlo. Samotne flaše nam nesadli, su dosť široke a mala stale chcela držať flašu jednou rukou čo sa jej nedarilo stale jej flaša padala, preto sme skusili take užšie a ovela lacnejšie a tie jej sadli viac, akurat cumle sme museli meniť častejšie lebo nevydržali tolko čo tommee tippee. Pokial ide o nejaky antikolikovy patent neviem posudiť kedže sme z nej pili len čajik a nie mliečko ale kamoška ich mala tiež a vravela že im to nejako vyznamne nepomohlo, koliky mali tak či tak. Ale ak by bol záujem, tak mi ostali dve tie väčšie flaše 260 ml aj s náhradnými cumlami ešte zapečatené v ochrannej fólii, mám ich v inzerátoch za 15E 😉
Flase si plastove mala som ich no nikdy nevyuzila nakolko sme sa kojili .....
@kakali10 tak my sme prešli na aventy, malinkemu sa stále sťahoval cumlík do vnútra keď pil a on sa nervozil
@kakali10 ahoj ja ich mam...su plastove...to ci som spokojna ti este neviem povedat,kedze som v ocakavani,ale kupila som ich pre istotu keby som potrebovala tak ich mam poruke. Dizajnovo sa mi velmi pacia...uvidime ci vyuzijeme.