Angelsound - váš názor

19. dec 2023

ahojte, aky mate nazor na tento domaci doppler na odposluch srdiecka? zvazujem kúpu, ale stale vaham ci ano alebo nie, som po dvoch potratoch tak myslim ze by ma to dost upokojilo.
Ale na druhej strane je to bezpecne pre plod? Urcite by som to nepouzivala casto max mozno 1-2 do tyzdna.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarkap1
19. dec 2023

Kazda ti napise nieco ine. Skodit to plodu neskodi (konzultovala som s uznavanou gyn) na tych par sekund co to pouzivas. Mna to 4x upokojilo, tiez mam vselico za sebou. Skor si myslim, ze ta neistota moze uskodit, strach atd.
Ak raz srdce nebije, tak samozrejme treba ist to riesit. Ci to zistis cez angelsound alebo na kontrole
Ale doma pre klud sa uistit urcite pomoze psychike po potratoch.

gejb
19. dec 2023

Určite áno.
Nemať ho tak lietam každú chvíľu na pohotovosť.

autor
19. dec 2023

@gejb
@jarkap1
a ktory kontretne ste pouzivali? lebo je ich teda dost na vyber

wishes
19. dec 2023

jednoznacne ano 🙂
taktiez som si to zabezpecila po potrate a lepsie som ani urobit nemohla 🙂 pocuvala som 3x denne a ked som sa dozvedela, ze aj svagrina potratila, tak v tom case som pocuvala aj 7x denne 😣
v piatok mesiaci som uz zacala citit pohyby, aj napriek tomu som pocuvala a momentalne koncim 7 mesiac a uz som sa toho zbavila 🙂 aj ked niekedy uvazujem, ze som este mohla ponechat , ale verim, ze uz bude len dobre ❤️
takze pre pokoj na dusi urcite odporucam, lebo boli aj dni, ked som maleho menej citila a ked som pocula srdiecko, tak hned ma to ukludnilo a mala som kludny spanok 🙂

gejb
19. dec 2023

Mam tento, z MK bazáru za zlomok pôvodnej ceny. Je super.

wishes
19. dec 2023

@gejb presne tento som aj ja mala 🙂 kupila som ho za smiesny peniaz a za robnaky peniaz som ho aj predala 🙂 aspon co ja viem, tak momentalne ma uz 4. majitelku a boh vie aku historiu ma este za sebou 😀 takze fakt vydrzi vela, staci len vymenit baterku 🙂

gejb
19. dec 2023

@wishes áno, a dajú sa do neho dať akékoľvek slúchadlá a funguje aj s olejčekom Aviril za 1€. Netreba ani špeciálne gély.
Autorka ja by som neváhala s kúpou, nech sa rozhodneš pre hociktorý

jarkap1
19. dec 2023

@autorka tiez ten mini z obrazka. Ale novy🤭 Snad sa mi podari predat.

wishes
19. dec 2023

vyskusala som aj kremy, mlieka apod . ale najlepsie je fakt pouzit olej, ja som mala nejaky lacny z DM… zaroven hydratujes brusko aby si predisla striam 🙂

autor
19. dec 2023

a este otazka od ktoreho tt ste nasli srdiecko? ja som uz v 13+2 tak snad sa mi podari 🙂

wishes
19. dec 2023

ja uz od 9 tyzdna 🙂 v jeden den som nepocula a hned na druhy den rano sa to zmenilo 😀

autor
20. dec 2023

Este sa chcem spytat vsade pisu ze angel sound funguje na nizsej intenzite ako pri vysetreni u Dr...len o kolko som nikde nenasla, nahodou neviete?