Angelsound alebo doppler

16. dec 2022

Ahojte, viete poradiť čo je lepšie prípadne doppleru ktorý mate? Alebo ak predavate skuste poslať fotky. Su rôzne cenove relacie a teda nechcem na tom šetriť hlavne nech to je kvalitne. Ďakujem 🙏🏽

andrea_r016
16. dec 2022

ja sa tiež rada pripnem..uvazujem tiež na tym 🙂

diaalex
16. dec 2022

Ani pri jednom tehu som nemala 🙂 za mna zbytočnosť

autor
16. dec 2022

@diaalex ja sa ale nepytam ci to je pre vas zbytočnosť alebo nie. Viete čim si kto prešiel a prečo to chce?? Tak prosim ak nemate odpovedať k teme tak nie je potrebné sa vyhadrovať. Ďakujem za názor.
Ja som to pri prvom tiež nemala. Ale nikdy by som nenapisala nikomu že to je zbytočnosť. Ja som sa už rozhodla že to chcem takže budem rada ak niekto poradi k teme.

diaalex
16. dec 2022

Je to zbytočnosť 😀 čítali ste vôbec aké dopady majú tieto vlny na bábo? Či si chcete dokazovať? 😀

maggie3310
16. dec 2022

ja mam angelsound a podla mna je fajn, nic sice nemeria ale srdiecko pekne zretelne pocut, ak chces napis mi spravu.

zabka79
16. dec 2022

Ja som mala angelsound znacku neviem ale pre mna to bolo top, po potrate som potrebovala pri druhom tehotenstve pocuvat srdiecko ak som mala obavy a nie sa dozvediet pri nahodnej poradni ze dietatko uz nie je

sss777
16. dec 2022

Ja mám angelsound mini, nevidím síce pulzovu frekvenciu, ale takto mi to stačí a keď to človek nepoužíva 3 hodiny denne, bábätku sa nestane nič.
Ak ťa to upokojí (mňa to teda upokojuje), tak smelo do toho. Prajem bezproblémové tehotenstvo!

autor
16. dec 2022

Pozerala som tento alebo tena obyčajny angelsound len teda mi pride lepšie že tu vidim aj to čislo 🤔

autor
16. dec 2022

@diaalex prosim vas zdrzte sa komentarov v tejto diskusii. Mna zaujima nazor žien ktore pristroj maju. Ďakujem za pochopenie.
Čo si mam dokazovať?
Pristroj je pre ženy aby ich to ukludnilo či stres je lepší nie?

basska_b
16. dec 2022

@diaalex Neni to zbytocnost pre zeny, co prisli o babatko...

doda26
16. dec 2022

Nechapem ako moze niekto napisat ze zbytocnost…ja som nikdy nemala potrat, ale moja mamina ich mala vela a velmi som sa bala, ze je to dedicne a mna to velmi ukludnovalo, ked som pocula, ze srdiecko pekne bije 😊 ale k veci..ja som mala uplne obycajny angelsounds bez pulzovej frekvencie a uplne mi to stacilo 😊 tie cisla by mi aj tak nic nehovorili..a ked sa mala uz hybala, tak som to nepouzivala, lebo mala sa hybala nonstop 24 hodin 😂

mamamasama
16. dec 2022

@diaalex a prisla si o dieta? Lebo ja ano. Prestalo mu bit srdiecko. Vies o kolko som pokojnejsia, ked si mozem zapnut angelsound a vediet, ze dalsie dietatko je v poriadku? Staci den, ked sa hybe menej a uz mam hrcu v krku. Miesto bezania na pohotovost si na minutu prilozim k brusku AS a som pokojna.

malacibulka
16. dec 2022

Mam lacny doppler. Potesilo raz tyzdenne na minutu pocuvat male predtym, nez som pocitila pohyby. Za mna fajn vec.

autor
17. dec 2022

Viete poradit ktory ale o to je jedno od 11-12tt?

mamamasama
17. dec 2022

Mám ten prvý, ružový. To ti úplne stačí. Nekupovala by som ani nový. Radšej niekde z bazáru, alebo V..ted.

toiba
30. dec 2022

baby doppler co je v nemocnici sa smie iba na nevyhnutnu chvilu zapnut, zahrieva prilis tkaniva... neodhovaram od kupy, nemam prestudovane ze ako velmi je toto vykonne, ale len myslite prosim na to, ze nebudete hodiny denne to mat zapnute, zapnut pocut ze je vsetko ok a vypnut... drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂

autor
31. dec 2022

@toiba neplanujem to mat ani kazdy den zapnute. Kupila som angelsound a pouzivat ho planujem len ak sa mi nebude nieco zdat.

maggie3310
1. jan 2023

mne uz asi 10 gynekologov povedalo ze kludne kazdy den, staci mi uplne ze par sekund, ja to teraz robim kazde rano kym sa male prebere a rozkopka sa a som kludnejsia.

autor
1. jan 2023

@maggie3310 tak ano ja som mala viac kontrol po sebe a povedali že to neublíži že sa robí tolko kolko je potrebné. A toto je skoro na rovnakom princípe čiže irčite lepšie par sekund ako strach