Baby ktoré ste používali, kedy a kde cca ste našli srdiečko? Je to naozaj take nebezpečné? Konzultovali ste používanie s lekarom? Rozmýšľam kúpiť keďže prvú poradnu mam až 29.12. Aj som chcela ist na sono inam pred vianocami ale najskorší termín 30.12. 🫠 chcela by som vedieť že(či) je všetko ok ale jedna baba ma zneistila že ona je v 12tt a srdiečko ešte nenašla a na sone bolo. Nechcem sa zbytočne vystrašiť… tak rozmýšľam či to nechať tak ale o risknúť a kúpiť to. 🤔
V skorom stadiu tehotenstva urcite nebudes pocut srdiecko, realne ho poculi baby az niekedy 14t+, ja tiez. Neuskodis s nim babatku, samozrejme sa bavime o pouzivani v norme. A teda, niekedy je jeho pouzivanie viac na skodu ako na uzitok- vystrasi ta, ked nenajdes srdiecko par dni resp namiesto srdiecka dietatka veselo pocuvas svoje 🙂 ja som ho mala a mne bol dobry sluha, ak sa dietatko dlhsie neozyvalo, velmi mi pomohlo pocut srdiecko a vediet, ze je vsetko ok. Ak budes hladat prve razy, urcite uuuuplne dolu, ako je lonova kost- tam kdesi ako je hranica ochlpenia
@mamula20 to, ze mas v 12tt vacsiu maternicu neznamena, ze sa plod puci, a ze dokonca ty citis ako ti naraza o stenu 😕 hnusne povedane, neznamena to ani, ze je plod v poriadku a stale mu bije srdiecko. Dalsi nezmysel je, ze si angelsound pouzivala prave do 12teho tyzdna, lebo dovtedy by si nasla akurat tak svoj vlastny tep.
Ja som ho používala iba raz. Predávam ho za 30€ keby si mala zaujem
Ja ho pouzivam v tehotenstve. Viaceri lekari mi potvrdili, ze je to bezpecne. Takisto ked si pozries poradne s gynekologmi tu, na Mama a ja, ceskych ci zahranicnych weboch, tak pomaly nikde nenajdes od lekara zakaz. Ak najdem, poslem ti link na cesky web, kde je presne vysvetlene, ako pristroj funguje a ze ide o slabucke a neskodne vlny pri primeranom pouzivani.
Minule tu v jednej diskusii nejaka mamicka dookola pisala o tom, ako je to skodlive a co vsetko to sposobuje. Ked som ju poprosila o relevantny link, kde si viem o skodlivosti precitat, viac mi neodpisala 🤦♀️
Ja osobne som zastancom toho, ze radsej na 15 sekund zapnut AngelSounds, ako sa vystresovat, nespat, byt na ihlach do najblizsej poradne alebo zakazdym utekat na pohotovost. Na pohotovosti ti takisto urobia sona, pasy a pod., to je tiez zataz pre dieta a omnoho vacsia.
Pre mna bol AngelSounds velakrat vykupenim. Napriklad na dovolenke v Chorvatsku som takmer tri dni necitila pohyby, ak by som nemala AngelSounds, asi sa tam zblaznim. Aj nedavno v 7. mesiaci som mala den, ked pohyby zoslabli a vecer som v ziadnej polohe necitila ani naznak pohybu. Tak som sa vystrasila, az mi tlak vyletel. Vdaka AngelSounds som vsak nasla srdiecko a hned som bola pokojnejsia.
V 12tt-14tt najdes srdiecko nad lonovou kostou, ako zacina ochlpenie.
A mimochodom casto sa hovori o skodlivosti aj obycajneho sona u lekara. Preto niektori, hlavne starsi lekari, naozaj robia sono 3x pocas tehotenstva. Ja som vo 8.mesiaci a robili mi sono na kazdej kontrole a dvakrat na pohotovosti. Dokopy 8x a ani jeden z 3 lekarov, u ktorych som bola, nehovoril o skodlivosti sona.
Riad sa hlavne odporucaniami lekarov, lebo v takychto beznych diskusiach najdes strasne vela neoverenych informacii a konspiracii...
@7lenka11 som po sekcii tak ci nebude problem aj kvoli tomu naist srdiecko v 11+5 ci? Neviem vobec len niektore najdu uz v 10 niektore ani v 13 no zas nechcem sa vystresovat ked nenajdem kedze to nemusi nic znamenat.
To neviem, ja som zacala pouzivat v 14tt..
Autorka ja som našla srdiečko v 10tt, konkrétne v 9+5 sa mi ho podarilo nájsť...a na námietky hneď reagujem, nie, nepočula som svoje srdce, lebo keď človek pár sekúnd popočúva svoje a potom nájde bábätka, ten rozdiel je jasne počuť 🙂 jeden gynekológ odporúča, druhý nie...ja ho používam maximálne raz za týždeň na minútu...ako započujem srdiečko, už som spokojná 🙂
Vyuzivala som na zaciatku a potom vzdy ak sa mi nieco nezdalo. Najviac v 3 trimestri, ked mal maly lenivsie dni.Usetrilo mi to vela stresu.
Ja som tiez nasla v utorok, to som bola 10+3 tt a dnes sa mi napr nepodarilo najst…ale vraj sa to stava bezne, zajtra skusim zase, nestresujem sa kvoli tomu v takomto skorom stadiu. A nebol to moj tep, bol ovela rychlejsi, bolo to pekne pocut rozdiel. A nasla som v strede takmer na ochlpeni ale aj to len pod jednym uhlom, cize musis skusat🤷🏻♀️
Ja mam doma fetalny doppler, ma taku malu usg sondu a ma mensiu frekvenciu ako angelsound. Srdiecko som v prvom tehu nasla koncom 9tt a teraz tak isto.
vyrobca ho odporuca pouzivat od 12 tyzdna 🙂 mne ho lekar vobec neodporucal