ahojte máte skúsenosti s týmto typom monitorom dychu?
bielej farby dvoje podložky.
napíšte svoje hodnotenia, Ďakujem 🙂
podľa mňa má príliš malé senzorické dosky. Ja by som volila niečo čo má zaručný a pozáručný servis, lebo si ho môžeš odložiť k druhému bábu. Mne sa veľmi osvedčil babysense II, ktorý majú aj v pôrodniciach a pre mňa je to znak, že musí byť dobrý a najmä spoľahlivý.
Tento by som rozhodne nevolila, mala ho moja sefka a neustale s nim nieco nebolo v poriadku. Reklamacie trvali nekonecne dlho a nakoniec stratila trpezlivost a poziadala o vratenie penazi. Ja som objednala babysense, uvidim, ako bude fungovat, ale nan mam velmi dobre referencie. Vsade v mojom okoli, ked som sa pytala, vsetky mamicky mi odporucili prave tento
Ja by som sa na batérie určite nespoliehala, veď každý dýchací monitor je napájaný cez batérie, preto lebo keď vypnú elektrinu, aby nedošlo aj k vypnutiu monitora.Ja som tiež volila baby sense, odporučil mi ho aj môj gynekológ, lebo boli obavy, že dcérka bude mať problémy. Fungoval neuveriteľne presne a pri postieľke som stále mala číslo modrej linky, ktorá je k tomuto monitoru zriadená v prípade, ak mamička potrebuje súrne pomoc.
@ajsenz neviem či je táto otázka ešte pre teba aktuálna, ale ja mám Angel Care 400 (rozdiel je, že je to zároveň aj vysielačka, takže počujem bábo) a sme absolútne spokojní, Žiadne falošné poplachy okrem tých, keď som ho náhodou zabudla vypnúť a zdvihla som dieťa 🙂 . Malá aj keď sa hýbala v postieľke, stále ju chytal, ale pozor na hrúbku matracu, plus ak dieťa spí v zavinovačke, musí to byť tuším do 10 cm, ale fakt neviem, už si nepamätám. Lebo to nám robil problémy, už nechytal pekne signály. Ale to je asi normálne aj u iných...
Ahoj, ja som si prave zajednala tento typ z MK, tak potom dam vediet 🙂 mne sa paci to, ze je nabijany len z baterii, takze nevyzaruje ziadne vlny... i ked u ostatnych je asi pohodlnejsie napajanie do zasuvky .. :/ nvm uvidim v praxi :D