Nosia vaši synovia aladinky? Mne sa tento štýl nohavíc páči, aj ho rada nosím, nosia ich aj chlapci? Ked si predstavím koženú budnu, kotníkové tenisky, tak by k tomu aladinky pristali, či nuie? alebo je to čisto dievčenská moda?
@jaannuusskkaa ved práve toho sa bojím 😀 😀 😀 ja sa v mode moc nevyznám 😒
@luciferkax ja som videla asi 1,5 rocneho chlapca v aladinkach, take zlto-hneda pasikava latka to bola a mal to strasne super, som sa za nim az otacala 😀 😀
@luciferkax tak to sme dve ale staci chlapcov pekne chlapcensky obliekat 🙂 teraz si este nerob starosti s modou.....este si to uzijes ked pojde do puberty a zacne vystrkovat rozky :D mozno ze si sam vyberie taky styl ale nechaj to na nom alebo na nich :D
vyzera to ako pyzamo..prepac.. 😅
nie niečo take nemame v satniku a ani sa mi to chlapcoch nepaci-mozno malickych tak do 3r.
@zumbadance čo ja viem, teplákové áno, ale riflové, alebo maskáčové môžu byť fajn, nie?
@luciferkax neviem..hadam.take som veru nevidela..mas link. 🙂
Nuž ako prvé má napadne vždy ked take gate vidím,ze vytiahni si ich,mas ich na pol zrde. U chlapca ... Čistý teplosko.
teraz idu pre chlapcov do mody skor slimkove riflicky ci ine hrubsie nohavice predsa len ide ima, myslim ze v haremkach ci ako si ich ty nazvala aladinkach by bolo chladno🙂
@zumbadance link nemám, mám mamu krajčírku haha
@luciferkax macherka 😎
@luciferkax to tie slimkove nohavice su no,este horsie moji chalani nemaju v tom zadok a tie nozky 🙄 niekomu to sekne ci babam alebo chalanom ked maju pekne nohy..
@zumbadance čo ja viem, minule som na bilboarde zazrela takého chlapčeka (zas bola to iba fotka), mal oblečené bud slimky alebo aladinky, pretože mal širšiu bundu a také vysoké topánky, nohavice v nich.. nielenže sa mi to páčilo, ale zdalo sa mi o aj praktické, kedže moji čertíkovia neustále chodia po vysokej tráve, blate a tak by som ich ušetrila špinavých nohavíc :D
tie vysoke topanky su co,ako cizmy..alebo kotnikove boty..?
@zumbadance takto vypadaju http://www.lulainlondon.com/media/catalog/produ...
@anaxamon presne niečo také, ale maskáčovej alebo riflovej farby som si predstavovala :D
@anaxamon diky za link 🙂
Ahoj moj osobny nazor je ze pre chlapca sa to nehodi.....ak nechces aby vyzeral ako dievca....alebo ako hovori moj mangel ked nechces aby bol 4% 🙂