Aladinky pre chlapca

luciferkax
2. sep 2012

Nosia vaši synovia aladinky? Mne sa tento štýl nohavíc páči, aj ho rada nosím, nosia ich aj chlapci? Ked si predstavím koženú budnu, kotníkové tenisky, tak by k tomu aladinky pristali, či nuie? alebo je to čisto dievčenská moda?

jaannuusskkaa
2. sep 2012

Ahoj moj osobny nazor je ze pre chlapca sa to nehodi.....ak nechces aby vyzeral ako dievca....alebo ako hovori moj mangel ked nechces aby bol 4% 🙂

luciferkax
autor
2. sep 2012

@jaannuusskkaa ved práve toho sa bojím 😀 😀 😀 ja sa v mode moc nevyznám 😒

azarijka
2. sep 2012

@luciferkax ja som videla asi 1,5 rocneho chlapca v aladinkach, take zlto-hneda pasikava latka to bola a mal to strasne super, som sa za nim az otacala 😀 😀

jaannuusskkaa
2. sep 2012

@luciferkax tak to sme dve ale staci chlapcov pekne chlapcensky obliekat 🙂 teraz si este nerob starosti s modou.....este si to uzijes ked pojde do puberty a zacne vystrkovat rozky :D mozno ze si sam vyberie taky styl ale nechaj to na nom alebo na nich :D

zumbadance
2. sep 2012

vyzera to ako pyzamo..prepac.. 😅

titkovamiriam
2. sep 2012

nie niečo take nemame v satniku a ani sa mi to chlapcoch nepaci-mozno malickych tak do 3r.

luciferkax
autor
2. sep 2012

@zumbadance čo ja viem, teplákové áno, ale riflové, alebo maskáčové môžu byť fajn, nie?

zumbadance
2. sep 2012

@luciferkax neviem..hadam.take som veru nevidela..mas link. 🙂

eeffka
2. sep 2012

Nuž ako prvé má napadne vždy ked take gate vidím,ze vytiahni si ich,mas ich na pol zrde. U chlapca ... Čistý teplosko.

anaxamon
2. sep 2012

teraz idu pre chlapcov do mody skor slimkove riflicky ci ine hrubsie nohavice predsa len ide ima, myslim ze v haremkach ci ako si ich ty nazvala aladinkach by bolo chladno🙂

luciferkax
autor
2. sep 2012

@zumbadance link nemám, mám mamu krajčírku haha

luciferkax
autor
2. sep 2012

@anaxamon
@anaxamon tak sa zrejme poobzerám po tých slimkových 😀 😀 😀

zumbadance
2. sep 2012

@luciferkax macherka 😎

zumbadance
2. sep 2012

@luciferkax to tie slimkove nohavice su no,este horsie moji chalani nemaju v tom zadok a tie nozky 🙄 niekomu to sekne ci babam alebo chalanom ked maju pekne nohy..

luciferkax
autor
2. sep 2012

@zumbadance čo ja viem, minule som na bilboarde zazrela takého chlapčeka (zas bola to iba fotka), mal oblečené bud slimky alebo aladinky, pretože mal širšiu bundu a také vysoké topánky, nohavice v nich.. nielenže sa mi to páčilo, ale zdalo sa mi o aj praktické, kedže moji čertíkovia neustále chodia po vysokej tráve, blate a tak by som ich ušetrila špinavých nohavíc :D

zumbadance
2. sep 2012

tie vysoke topanky su co,ako cizmy..alebo kotnikove boty..?

luciferkax
autor
2. sep 2012

@anaxamon presne niečo také, ale maskáčovej alebo riflovej farby som si predstavovala :D

zumbadance
2. sep 2012

@anaxamon diky za link 🙂