ahojte,prosim baby aky samponik a balzam pouzivate na kucerave vlasky,ja uz neviem aku kozmetiku mam kupit.Pri cesani sami plac 😉
Moja dcéra síce nemá kučeravé vlásky ale má ich zato dost dlhé a používam z Oriflamu sprej na rozčesávanie vlasov. Celkom to pomáha. 😉
jaj baby,uz sme skusali aj shaumu,aj ten detsky sprej na rozcesavanie,ale strasne sa nam uzluju vlasy,hlavne teraz ked nosime capicu a potom sa jej robia dredy ci ako sa to vola,chuda moje ☹ no katastrofa a ten Johnson som jej kupila a to uz ked som jej naniesla na vlasky,tak to je cele skrepovilo,hmmm ma to po mne 😒
ja ked umyvam vlasky samponom potom oplachnem a dam kondicioner a ked ho ma na vlaskoch tak to rozčešeme a uz len oplachnem čistou vodou. nam to tak ide mame vlasky po zadok a kucerave. 🙂
..šampón používame aký máme práve kúpený, ale kondicionér som ešte raz pred dovolenkou poslala kúpiť manžela. A priniesol mi toto http://www.nivea.sk/Vyrobky/Starostlivost-o-vla....
Som bola nahnevaná, čo to kúpil, lebo malá má vlásky kučeravé a tiež sme si užili.... Ale odvtedy používame len túto ,,šľahačku,, a je super, najskôr jej vlásky prešešem rukou a potom sa už češe sama 🙂 Aj po uschnutí sa vlásky dobre češú a nekudlia sa tak.
Predtým sme mali spomínaný sprej z Oriflame, ale okrem peknej vône- proti plaču nepomáhal...
baby dakujem velmi pekne,tak tu Niveu jaminama skusim,hned ju zajtra kupim 🙂
..určite vyskúšaj, nie je až taká drahá a navyše si aj zábavku so šľahačkou užijete 🙂 Malej aj malému vždy dám troška na rúčku, aby aj oni boli dôležití 😉 .... a dnes si ju Maťko dokonca capol na hlavu, ale zabudol že má kapucku na hlave 🙂 tak sme sa mu 😀
@meza v DM-ke predavaju taky sprej na lahsie rozcesavanie detskych vlasov. Vyskusaj..