Ahojte, rada by som sa spytala skusenejsich mamiciek, aku velkost zavinovacky odporucate? Cakam prve babo a neviem sa rozhodnut, ide mi hlavne o praktickost. Mozem si kupit s rozmermi 70x70 cm alebo 35x115cm, co je podla vas lepsie? Dakujem 😊
@domka222 aky je v nich vlastne rozdiel?
@buducamama rozmer si nepamatam. Za mna radsej snurovacia a nie suchy zips. To sa odopinalo
@buducamama lepšie mu držali ruky dnu zabalené, keď som ho dala do štvorcovej a prišla mi taká praktickejšia.Ale tak niektoré mamičky majú radšej obdĺžnikové (nemocničné).
@nwnw má pravdu, všetky som mala šnurovacie
@domka222 ano, snurovaciu obycajnu nemocnicnu chcem kupit. Neviem sa len pre ten rozmer rozhodnut😖
@buducamama nuž, to už sa musíš ty rozhodnúť, poprípade sa ešte v obchode popýtať. Ja čakám druhé a kúpila som len nové obliečky na 70x70
@domka222 dakujem😊 no ved to, ze nemam sa podla coho rozhodnut, ked nemam skusenost😂
Ja odporúčam konkrétnu zavinovačku od Little Angel s outlast materiálom, v ktorom sa ti dieťa neprehreje ani mu nebude zima. Je dosť veľká, malý v nej spal do 6 mesiacov aj keď mu už trčali nohy (77x77cm). Je drahá, no tu v bazáriku ju nájdeš za super ceny...teraz by som už určite kupovala z bazárika 🙂
@buducamama majú aj obyčajnú bielu bez vzorov 🙂
https://www.littleangel.sk/obchod/detsky-a-byto...
@evaachesa dakujem, idem popozerat😊
@buducamama majú bielu za 8€ 😅 no nekúp to 😄 ja som potom z tejto značky kúpila aj spací vak cez bazárik a bol tiež perfektný 👍
Ja mám jednu dlhú a štvorcovú mám páperovú a na to pár obliečok. Pri synovi som ich využila do troch mesiacov. Ale väčšinou bol v tej 70x70