nech operem vsetky veci, este pred narodenin..chcem aby to bolo vonave a jemne 🙂
Lovela
Ja som prala a periem doteraz v Lovele..a avivaz som nepouzivala ziadnu a ani teraz..teda ked periem oblecenie pre malu.. 🙂
ja som oprala v lovele bez avivaze vsetky veci,nech to vonia az potom babatkovsky🙂 a tiez avivaz sa uz nezmyka tak dobre z oblecenia ako prasok,nechcem riskovat,ze by sa malej podrazdila koza hned po narodeni 😉
u nas od narodenia fičí jednoznačne Lovela 🙂 a avivaž nepoužívame netreba 😉 lovela vonia krasne babätkovsky 😵
ja periem malej v persile sensitive a avivaz lenor sensitvive, prve 2 tyzdne bez avivaze som . 😉
persil sensitive prasok a batole avivaz
@j4n15 batole tekutý prášok, a batole aviváž...vonia to za bábetkom krásne, ja aj nám v ňom periem veci, sú voňavé, mekké.....ja keď používam ten tekutý batole tak ani aviváž nemusím dávať, lebo veci sú mekké a voňavé a malému už dupľom nie aviváž, iba niekedy
ale som za aj persil sensitive,...super prášok dobiela krásne vyperie.....
Ja by som ti poradila bud mydlovy sliz alebo biowashball a namiesto avivaze ocot. Dietatko nech je v co najmensom styku s chemiou 😉 , ktora mu nemusi robit dobre na pokozku a takisto mu moze vadit aj ta vona. Alebo v Dm drogerii sa daju kupit take mydlove vlocky specialne na pranie detskych veci, daj asi tak za hrst rovno do bubnu, k tomu troska krystalickej sody na pranie a mas pekne vyprane veci 🙂
frosch
alebo aj spominana lovela
Lovela tekuty prasok a avivaz a davam dvojite plakanie
persil sensitive, aviváž nepoužívam
prášok Lovela a aviváž žiadna...
starší mal problém s pokožkou a prvá otázka kožnej lekárky bola, či používam aviváž....deťom netreba pridávať zbytočne chémiu na telíčko...
ocot je tiez chemikalia (kys. octova, 8%), mydlove vlocky tiez su chemikalia, 😉
periem v lovely, avivaz tiez pouzivam, lovelu al. persil sensitive
Lovela, avivaz som nepouzivala.Po roku som zacala skusat aj Woolite color, syncek ho znasa, tak budeme uzivat aj nadalej.
mne Lovela smrdela a smrdi, zo zaciatku som prala v Persil Sensitiv, Katke este aj v mydlovych vlockach, teraz uz periem vsetko oblecenie spolu, persil, ariel.
zo začiatku Lovela bez aviváže ale strašne mi to smrdelo asi po mesiaci čo malý nemal problém s pokožkou som začala prať v Persil sensitive a tá voní super.
mne sa najviac osvedcil prasok batole - vyperie dobre a aj pekne vonia, lovelu mam tekutu, ale vona sa mi nepaci, avivaz nepouzivam ziadnu 🙂
persil sensitive a silan sensitive
lovela ani batole nevyperu ziadne flaky
ja som užívala a budem užívať Lovelu prášok. Aviváž som užívala až neskôr.
v normalnom, 2krat som plakala, maly sa mi nevyhadzal...teraz uz 2krat neplakam a v pohode
Ahoj, mne ked sa mala narodila tak som len Lovelu davala, a ked mala asi 3 mesiace, tak som uz davala persil sensitiv a silan 🙂 a nikdy sme nic nemali (:
avivaz ziadnu, naco pre babo a vlastne naco aj pre nas zbytocne skodliviny...a prasok zo zaciatku Lovelu a ked som ju minula tak odvtedy periem len v obycajnom prasku- Bonux, Persil a podobne
do pol roka Lovela a bez avivaze (prilis ma ta vona nenadchynala), odkedy papame prikrmy, tak Persil sensitiv ( lovela flaky od jedla nevyperie) a Silan taky biely babatkovsky, tie mi aj pekne vonaju. A davam vzdy dvakrat plachat.
lovela a 2x vyplakat
periem všetky veci spolu s našimi, v obyčajnom prachu- Palmex s vôňou čerešne a bez problémov 🙂
Ked sa mala narodila davali sme Lovelu, no mam pocit, ze ta nas dohnala k šialenemu ekzemu takmer na celom tele (zaujimave,ze len na miestach, kde bol kontakt s oblečením, cize plienkova a tvarova cast ostali ciste).
Teraz pouzivame Ariel a je super, vobec nedrazdi neskutocne citlivu pokozku malej (ekzém zmizol),odstrani všetky škvrny a krasne vonia
@j4n15
ja pouzivam persil sensitive plus a avivaz SILAN Sensitive Natural (almond Milk a aloe vera), teda ten biely... vecicky su kraasne vonave... 😉