ahojte som v 30tt tehu a chcem kupit uz praci prasok aj avivaz. poradite aky je vhodnz pre novorodenca???
ja som kupovala batole alebo dreft a avivaz ked bola starsia silan sensitiv.Osobne som najviac bola spokojna s dreftom a vlastne doteraz som.Netreba cloveku ani avivaz.Krasne vonia
sonett je prirodny a super kupis v bio obchodoch
@nicebaculka ahoj ja kupujem len na com je nakreslene babatko, pripadne babatko s mamickou.
zn. Batole - maju prasok, gel aj avivaz. starsi syn ma citlivu kozu a toto je jediny z detskych prostriedkov na ktory nema zlu reakciu.
dreft sensitive, lovela, persil sensitive a avivaz batole ... pripadne ecover z DM
lovela,dref,persil-ja som pri malych pouzivala dref a lovelu a bola som snimi spokojna 🙂
ja som používala aj dodnes používam silan sensitive a persil sensitive 🙂 🙂 🙂 aviváže dávam menej
lovela a bez avivaze prat urcite nech sa rozhodnes pre akykolvek prach.. Na zaciatku som prala len s pracou gulou..
ja som prala s batole a ja aviváž som používala batole - bola som veľmi spokojná, vypralo to všetkú škrnu a aj pekne voňalo. 🙂
Tiez podobne, persil sensitive, a avivaz-silan, alebo lenor sensitive, obmienam. Maly, aj ja, mame atopicky ekzem, a pri tejto kombinacii nemame ziadne problemy 🙂 A na flaky(ked je uz dieta väcsie), vanish v spreji, pred pranim. 🙂
praci prašok som mala taky isty ako mám pre nás nekupovala som zvlašť detsky už len preto že je neskutočne drahy a aviváž som kupovala silan detsky biely, potom som skusila aj ten ružovy pre väčšie detičky ale nebola som stale spokojna s vonou pradla a išlo ma poraziť ked kamoškám tie decke vecičky vonali neskutočne krásne a dlho a tak som lustrovala a pytala sa a potom som prešla z prašku na gelovy prašok a aviváž na lenor bud tmavo hnedy alebo bledomodry a prádlo neskutočne krásne vonia a som z toho namäkko 😀 😀 😀 že po tolkych rokoch som spokojna z pradlom (len pred tym som to moc neriešila kedže som prala len pre mna a muža a viac menej stale v robote) ale teraz to tak dobre padne ked malej otvorim skrinu a tam krásna vona.
a mala ani raz nemala problem so žiadnym ekzemom a ničim podobny.
vyskušaj najprv niečo obyčajne a potom sama uvidiš čo babaktu bude vadiť a čo nie a tak sa naučiš najlepšie. ani plienky pampers nemusia byť tie naj. pre babatka - sesternica ma dvojičky a malej to nevadi a malemu vadi on je haklivejši aj na pradlo takže sa musi mala prisposobiť tomu čo potrebuje bratček a čo jemu nevadi 🙂
gel lovela, a aviváž lenor sensitive ten biely
dreft sensitive neviem vynachvalit, avivaz batole pouzivam sem tam
praci prasok lovela,avivaz lovela 🙂
tiez lovela. kubko ma atopicky ekzem a ostatne pracie prostriedky ho drazdili. mne osobne lovela aj pekne vonia 🙂
No mi sme do 3 mesiacov použivali Lovelu a potom sme prešli na Bonux takže tak 🙂
ja som od narodenia používala tekutí prací prostriedok lovela.a aviváž som nepoužívala vôbec,nemyslím,že je potrebné.dieťatku by skôr mohli vadiť výrazné vône.a tá lovela má takú veľmi jemnú a celkom príjemnú vôňu 🙂
ja som používala persil sensitive, a lenor sensitive s takým dievčatkom na obale. ale od pol roka už normálny prášok čo aj pre nás. našťastie malý nikdy nemal problémy kožné
ja mam velmi rada Lovelu, tu pouzivam vo forme gelu a avivaz nedavam. Ak niekedy dam, tak Kuschelweich ten sensitive.
Ja taktiez odporucam Lovelu a avivaz som nedavala vobec.
lanza, gelova kalsicka modra, na obale ma mydlo..avivaz vobec, namiesto toho ocot riedeny vodou, problem y s pokozkou nikdy neboli. a na flaky zlcove mydlo z dmky, vyperie takmer vsetko🙂
ja používam DEDRA tablety na pranie sensitive s Aloe Vera a namiesto aviváže tiež z DEDRA PH NEutral. - dáva sa to namiesto aviváže a zaručí detským vecičkám neutrálne PH a nevonia, čo je výhoda bo bábo vonia najkrajšie
tie tablety sa mi páčia lebo nemusím aspoň merať prášok - šupnem ju do bubna a mám vystarané.
lovela prasok aj avivaz sme pouzivali 🙂
od narodenia pouzivam dreft detsky, a periem v nom aj nase veci,nie je treba ani avivaz, krasne vonia.
my sme používali tiež lovelu prášok aj aviváž.
ahooooj, aj ja si tiez robim akurat prieskum praskov, ale aj inych veciciek....
Odporucam Ti zaregistrovat sa v DMke ako buduca maminka a dostanes startovny balicek s nejakymi vzorkami a kuponmi na zlavu. Je tam naprikad zlava na LOVELu 1,5l , co mas na par oprani a potom sa rozhones, ci si kupis vacsie balenie a vyuzijem odtial aj zlavu na mydielko SEBAMED, ktore mi kamoska odporucila.
Ja som si kupila aj avivaz CHICCO, velmi pekne vonia, no pouzivat ju budem iba na nase dospelacke vecy. Babetku sa avivaz neodporuca. A kedze sa budeme obaja rodicia s malinkou stale mojkat, chcem nam zmenit pracie gely na tie sensitive 🙂
Uvidime casom, co z tohto zmenime :D
ja používam silan pre detičky prášok aj aviváž ale to záleži na bábetku akú má pokožku pristrednom som nemohla používat hned mal virážky najlepšie skúšat 🙂
na co si mimčo naučíš v tom bužeš prát, já jsem koupila akurát detičkovou avivaz tusím silan jinak sem prala v arielu a tak to i zustalo..když bude problém vymenis...myslím že je blbost učit miminko na mene agresivni prasky protože časem jak k nim prejdeš muže mit reakci a takto si zvykne hned od zacatku 😉
ja pouzivam dreft baby&sensitive.. maly ma citlivu pokozku, raz som mu vyprala v Persile a vyhadzal sa mi ☹ aj Lovela Sensitive je fajn, ale dreft krajsie vonia 😉
ahoj ja som kupila dreft pre deti a vypral mi aj flaky zo zdedenych veci a krasne vonia takze ja som spokojna a urcite na zaciatok odporucam prat bez avivaze.