Ahojte,chcela by som sa opytat,ake mate skusenosti s opalovacim kremom pre babatka,znacka,faktor,ako casto ste kremovali a teda s ktorymi ste boli spokojne a s ktorym menej. Vyskusali ste aj prirodne,mineralne,bez vela chemickych a konzervacnych latok? Nieco natur by bolo najlepsie. Samozrejme,nechystam sa svojho drobca opalovat,ale vzhladom nato,kde zijem opalovaci krem uz potrebujeme 😵
minule som pozerala v cernych ovcich na ct1 test na tieto detske opalovacie kremy..a daylong vysiel celkovo dobre ale len vtedy ak dieta nie je pri vode 🙂 na kupku a tak...a najlepsie z toho vysiel ten najdrahsi la roche posay :D
Nam sa osvedčil EUCERIN KIDS, je vhoddny aj pre deti s ekzemom.Tiež ma len fyzikalny filter,nie chemicky.Maly je atopik a nemal nan žiadnu reakciu.Boli sme pri mori v jeho 6 a 8 mesiacoch a krem bol super.Je super husty,starši syn aj po hodine v mori,ked vyšiel ,von mal na sebe stale ten krem.Normalne ho bolo vidno.Maximalna spokojnost.
Mne sa najviac pre dceru osvedcila Bioderma Photoderm KID Sprej pre deti SPF50, kazdy rok chodime k moru a na plazi sme cely den a nikdy sa nespalila. 😉
minulé leto sme celá rodina mali krém od firmy Bioderma 20 a super...žiadna alergia,spálenie. Natreli sme sa než sme išli k vode a tam ešte raz premazala-záležalo od toho,ako často bola pokožka v kontakte s vodou
ahoj...my sme pouzivali Baby Sebamed - detské opalovacie mlieko OF 30 a detsky opalovaci sprej OF 50 ...okrem ineho su odolne aj proti piesku...cize super na plaz pri mori 🙂 ...(i ked my sme boli vacsinou pri bazeniku 😅 )
my sme mali tiez Eucerin Kids 25, tam je fyzikalny faktor (mineraly). Horsie sa nanasal, ale chranil dobre. Pre take male babatko by som urcite volila len fyzikalny a nie chemicky faktor. Eucerin 50 ma uz aj chemicky filter. Kazde dietatko ma inu pokozku, treba ratat aj s tym, ze krem nemusi sadnut. Kamoskina mala sa vyhadzala po Daylong 50 (ktory sme potom minuli my 😀 ) a aj po tom nasom Eucerine, tak nakoniec jej sadla Bioderma ....
mi mame garnier kids 50+ boli sme i pri mori,ale používali sme ho i tu ked sme sli vonku,vo vode sa nestratil-nezmyl,a ma dobru konzistenciu ako telove mlieko takže nenecháva biele flaky,a dobre sa roztiera..ked sme boli na kupku,tak ráno sme isli namastila som ju,a po obede zasa,cca.po 4hodinách. 😀
detom do jedneho roka sa odporucaju ochranne kremy na mineralnej baze (daylong,bioderma,avene).no ja by som istotne davala ochranne kremy na mineralnej baze do 3 rokov. nie na chemickej baze 😠 detska pokozka je velmi citliva a musi sa chranit.do 2 rokov by dieta nemalo ist na priame slnko vobec.preto sa odporuca davat vit d (vigantol) do dvoch rokov,lebo dieta si potom nema ako inak vit d doplnit,iba podanim vitaminoveho doplnku.ja som pouzivala avene 50+ minule leto a bola som spokojna.natierala som asi hodinu predtym ako sme sli von a potom podla potreby som pretierala znova.maleho som jednoznacne na priame slnko nedavala,no ked kocikujes,tak sa tym slnecnym lucom proste nevyhnes. a ked som dala na kocik plienku a potom som sa pod tu plienku nahla,tak tam bolo tak sialene teplo,ze som hned plienku zrusila.bola biela,bavlnena,no aj tak drzala sialene teplo v kociku a bala som sa,aby mi maly neprestal dychat 😒
my mame sanosan uva50
my pouzivame doteraz bioderma mineral 50+ a nevymenila by som ho za iny. tiez si myslim, ze treba davat fyzikalne filtre do 3 rokov
daylong
Podľa mňa na značke absolútne jedno, hlavne nech je to faktor 50. Inak my používame NIVEA pre deti 50.
určite DAYLONG,,,roky ho použivam sama a mienim ho teraz kupiť aj malej,,som vďačna za tuto temu,lebo už som rozmyšlala nad tym,ake použivaju ine mamičky a či maju skusenosti s daylongom pre deti,,takže som sa len utvrdila vo svojom nazore 😉 🙂
mne sa velmi paci alverde baby
pouzivame takmer od narodenia len daylong, teraz mame 30 a 50faktor
pouzivame daylong tiez
my používame Sun Dance Kids 🙂
Avene 50+ pre deti
bioderma photoderm mineral
ja pouzivam Dylong baby...
My pouzivame la roche posay a sme velmi spokojny. Najprv som pouzivala niveu a vzdy sa mi po naneseni vyhadzala drobnymi vyrazkami tak sme presli na la roche a uz by som nemenila.
tiež odporúčam daylong..pouzivame ho od narodenia a ani v tych najvacsich horucavach nesklamal 🙂 🙂 🙂 🙂
My používame tento : http://www.naturalnarodinka.sk/naturalnarodinka.... Obsahuje mineralne filtre (podobne ako daylong) a je prírodný a setrný k prírode
ahojte, ja neodpovedam, iba posielam nieco velmi zaujimave...nech si uz kazdy utvory vlastny nazor...http://dolezite.sk/7_veci_ktore_nemate_vediet_o...
Daylong urcite !!!
http://www.daylong.sk/sk/produkty/daylong-kids-50
Za mna Sebamed OF50. Chodime casto a na dlhe prechadzky. Celkovo Sebamed velka spokojnost (citliva plet).
Mne sa mladsia dcerka vyhadze po vsetkom okrem Garnier Ambre Solaire Resisto 50+ a mineralnej Biodermy. Tento rok som kupila Vichy a hned zareagovala, chcela by som este vyskusat detske La Roche, lebo po 2 tyzdnoch pri mori bola opalena aj pri 50tke a spravilo sa jej jedno znamienko 😒
ja by som odporucala DAYLONG BABY 30 KRÉM 50ML
* krém (50 ml) s čisto fyzikálnym filtrom, MicroSun Baby
* neobsahuje chemické filtre a je obzvlášť vhodný pre dojčatá, malé deti, ľudí s fotodermatózami a citlivou kožou
* ochranný efekt založený na báze mikropigmentov
* ochrana pred UVA spĺňa austrálsku normu
* faktor ochrany pred UVB 30
a na neskor:
DAYLONG KIDS 30 200ML (100ml)
* lipozomálne lotio (100 ml, 200 ml)
* pre deti od 1 roku
* obsahuje širokospektrálny UVA a UVB filter Tinosorb S a Tinosorb M
* ochrana pred UVA zodpovedá odporúčaniu EK a spĺňa austrálsku normu
* faktor ochrany pred UVB 30 (40)
* zvyčajne stačí natierať 1x denne
* utieraniu a poteniu