baby poradte, ja uz som zufala, uzivala som olejcek od johnsons aj normalny aj s aloe vera, taktiez bambino-olivovy olejcek a z kazdeho ma mala cervene fliacky, co mam uzivat......
Olivovy alebo mandlovy, alebo skus ten olejcek vynechat
skus priamo z lekarne cisty olivovy
Moja malá sa mi tiež poriadne vyhádzala a má strašne suchú pokožku. Ja už používam iba olivový olej z lekárne a na moc suché miesta modrú indulonu.Keď som s malou bola na kožnom tak mi vravela aby som používala čo najmenej kozmetiky a toho sa od vtedy aj držím a už ju ani nekúpem v kadejakých tých kúpeľoch, ale len v kamilkách a pokožku už má oveľa lepšiu
olivovy som skusala, to iste po nom mala...ja by som ho aj vynechala ale mala ma suchu pokozku...
Tak este ten mandlovy, to sme mali v porodnici a aj maly sa velmi supal, a dala mi olejcek od Weleda je velmi dobry nechtikovy..Ja pouzivam aj krem.
AJ krem znacky WELEDA
cvika: ja som pouzivala olivovy olej z lekarne a bol vynikajuci.postupne som presla na mliecko od seba medu a teraz na nivea mliecko.a cim ju kupes?
kao myslis ze cim? 😅 do vody pridavam mydlo a sampon v jednom od johnsons
sorry to malo byt ako
blau mozem sa ta opytat kd emomentalne zijes?mas tam ze ine zahranicie....ja som v irsku tak musim pozriet ci je tu taka znacka...
ci to nemoze sposobovat prave to co pridavas do vody.mne sa na malej johnsons kozmetika neosvedcila.mala som ju kupenu ked som dosla s porodnice,lebo tam johnsons pouzivaly a pekne vonal,ale velice rychlo som ho vymenila za seba med penu do kupela ktoru netreba oplachovat.mozno keby si kupkala niecim inym,tak jej ten olejcek vyhovoval.ale aj weleda je vynikajuca kozmetika ja som olejcek pouzivala ked som bola tehotna.
vies co? ja som tiez nemala s olejcekmi dobre skusenosti, a nakoniec som zvolila BUBCHEN ale mlieko nie olej... obsahuje harmancek a mojej malej uplne vyhovuje, olej len upchava pory
babulik 22 neviem lebo v nemocnici ju kupkali cele tri dni tym co ja teraz doma, az ked som zacala pouzivat olejcek....inak je mozne lebo na posledy som pouzivala olivovy asi mesiac a pol a bol v pohode, to ma od vcera...tak neviem.mam ju skusit kupat v kamilkach ci moze byt aj repik?
Použi mliečko, môjmu malému tiež olejček viac škodil než pomáhal a tiež dosť vysušoval. Ja používam od Hippu také ružové mliečko a som spokojná.
ja som preto presla s olejceka na mliecko naco zbytocne premastnovat pokozku.aj ked jej nerobil problemy.jej nevadilo ani seba med mliecko ani nivea.ale ked menit kozmetiku,tak by bolo dobre skusit aj nieco ine do tej vodicky vsetko jednej znacky.
ja som v rakusku
mozes, kupat kamilky a repik vysusuju.TAk vyskusaj este ten mandlovy olejcek
Cvika, mne kozna zakazala pouzivat oleje, jedine na hlavicku, aby zliezli dolu tie novorodenecke supinky....
Povedala, ze staci mlieko a Johnsons ze nemam pouzivat vobec, to je najhorsia kozmetika, co sa tyka alergii u deti ☹ zaujimave vsak, ze v porodniciach pouzivaju len tu
avanka suhlasim, je vonava a tiez myslim, ze by cvika mala vysadit ten olejcek
inak aj mandlový može sposobovať alergiu,
Nam sa osvedcilo mastne mlieko Excipail U Lipo Lotio
zuka to mam, ale uzivam ho ja, mozem ho teda davat malej?
ja malu Nely nenatieram z nicim od naodenia a kozicku ma kraaaaaaaasnu 😵 😎 😉
Cvika, nam to predpisuje detska lekarka 😉
...ano aj ja mam to lipolotio, zabralo celkom dobre, no moze byt pravda to s tym jonsonom, pretoze mne sa tiez mala vysypala z cohosi, ja som myslela, ze som nieco nevhodne zjedla (zvalila som to na sisky), ale kedze som presla hned na olivovy olej, tak som to uz pokladala za uzavrete...Lipolotio nam predpisala nasa doki, tak by to malo byt v pohode , co sa tyka toho, ci to mozu uzivat aj babetka...
nasa ma od malicka Bubchen a je to super
my na odporucanie detskej lekarky pouzivame olivovy olejcek z lekarne... ale v zasobe mame tiez Bubchen...
Vsetky kozne lekarky sa zhodnu na jednom - co najmenej kozmetiky,ak je koza zdrava.!!!Neviem ci vase deticky maju nejake ekzemy a abnormalne suchu kozu,ale pokial nie ,nechapem naco ich natierate a olejujete.
Moju malu, ked sa narodila ,ani neokupali,len jej mokrou plienkou utreli z telicka krv.!
A maz co mala na sebe ,ked sa narodila,jej len jemnicko porozotierali, to si doniesla z bruska ako ochranu a vybavu, proti vonkajsim faktorom.
No ale reklama je reklama a urobi svoje.Bohuzial!
A hlavne Johnsons!
My sme mali kozne problemy, tak preto nam dr. predpisala Lipolotio a ten nam pomohol. A navyse, ja robim malemu po kupani masaze, ktore miluje a ktore su fantasticke aj pre uvolnenie a pohodu babatka...
miestami su to to take cervene ostrovceky, inde zasa cervene bodky ma to len na brusku a chrbatiku...