Ahojte,poradite nejaky super olejcek pre male babatko?Aby bol vonavy a samozrejme kvalitny. Diik (rady typu,ze nic okrem vody mu netreba nepotrebujem 😀 ) Diik
mandľový a marhuľový - Saloos
Ja davam detsky Oli, babatko ma svoju krasnu vonu
Ja som použivala niveu olejček,ale nebol parfemovaný,nechcela som bála. Som sa ze tie parfemovane môžu byt dosť ťažké na citlivú babätkvsku pokozku.bola so veľmi spokojná a bábätko ma aj tak svoju prirodzenú vônu.
Ziadny. Olejcekovat babatko je prezitok,zbytocne mu poskodis ochrannu vrstvu, telicko sa tak nebude samohydratovat. Nam vsetci obdivuju malu,aku ma hebucku plet, ze cim ju olejcekujeme. No nicim... 🙂
Keď už chceš niečo používať, tak BIO kokosový olej, majú ho v DM drogérii. Je dobrý aj na hlavičku - proti lupinám a na všetky exémy a vyrážky, čo zvyknú mať bábätká 🙂
Saloos - na olejčeky však pozor - sú z byliniek takže nemusia sadnúť. Na jemnú detskú pokožku duplom. Kokosák je uričte super alebo niečo naozaj nie z dráždivých vecí...
Ja som do 4 mesiaca používala olivový detský olej z lekárne Dr. Hoj, potom už klasika čo mali v akcii. Ale napr niektoré značky sú na môj vkus parfumovane až príliš...
protiotazka: NACO olejovat dieta? nechapem....
Malú som po kúpeli celú natierala klasickým olejčekom "Aviril" vždy bola tak krásne voňavučká::🙂))Použivali sme ho do troch rôčkov::🙂))
Ja som mala od firmy just mandlovy krem 🙂
My sme prve mesiace len cisty pannensky z lekarne potom sme presli na sebamed vyrobky
ja ako aj inde uvadzam ze pre dieta jednoznacne prirodna kozmetika 100% bez chemikalii ved to je najdolezitejsie!! my sme na zaciatku urobili chybu no a mala mala suchu kozu a potom aj ekzem. Zacala som sa tomu lepsie venovat a v britanii som objavila znacku Essential Care specializovana na babatka uplne prirodna ...kamaratka mi ju posielala odtial a teraz sa da zohnat aj u nas. tu je link na olejcek ktory je fakt velmi prijemny http://www.sebapoznanie.sk/collections/pre-baba...
Mandlovy olej za studena lisovany, prirodna kozmetika.
Co sa kozmetiky tyka prve tyzdne len cista voda max bepanthen care na zadocek. Neskor na masaze po kupeli sebamed krasne vonia😊
Fakt nepochopim zeny co patlaju zbytocnsti na mimino, len aby vonalo. Detska pokozka sa krasne sama hydratuje pokial matky nepokazia tento "mechanizmus" olejcekmi, kremami a inym...moje dieta ma vyse roka, nikdy nebolo kremovane, ani teraz v mrazoch, pokozka krasna, no ale kto chce silou mocou olejcekovat tak ajtak bude...
Ja som pouzivala mandlovy olej z lekarne a masirovala som obidve po kupani ked boli vacsie.
pre najmensie babatka je najlepsi marhulovy, pripadne mandlovy olej. Od nejakej kvalitnej znacky, napriklad Saloos. Ale teda necakaj nejake extra vyrazne vone, tie su skor dodane v umelejsich produktoch.