Aký nočník pre dievča?

15. dec 2022

Ahojte, prosím poraďte, ktorý nočník by bol najlepší pre dievčatko? Osobne sa mi páči ten prvý v tvare toalety, len si nie som istá či je aj praktický. Potešili by vaše skúsenosti s ním, či sa oplatí kupovať taký, prípadne aj ten stoličkový od TegaBaby, alebo stačí len ten obyčajný klasický nočník? Ďakujem za rady.

sandra19901990
15. dec 2022

Ikea nočník. Taky zelený. Ten stred sa da vybrať a pohodlne vyčistiť.

alenah31
15. dec 2022

úprimne? Určite stačí obyčajný. Ten z Ikea je úplne super Hlavne z praktických a tiež hygienických dôvodov. Po použití ho lepšie odložíš - je skladnejší, dieťa si ho samé ľahšie uchopí, čo sa hygieny týka - lepšie sa udržuje - rýchlejšie umyješ čo treba. Pri tých "moderných" máš kopec plastu, ktorý nevyužívaš, ale musíš ho vyčistiť - teda aspoň ja som dezinfikovala celý a pravidelne.

diewcatqoo
15. dec 2022

Uplne obycajny klasicky nocnik bez akychkolvek vychytavok. Hlavne kriteria na nocnik by mali byt dve: aby sa dal dobre a jednoducho vycistit a aby sa dal dobre prenasat. Vsetko ostatne je len na pritaz.

autor
15. dec 2022

@sandra19901990
@alenah31
Tento biely s tým zeleným vnútrom? Lebo majú tam aj ten celý zelený, tam sa ale nedá stred vybrať, tak asi by bol lepší ten vyberací.

evica17
15. dec 2022

Pri Tom prvom keď si predstavím syna,tak by tam ani nevolal,lebo by furt chcel ťahať ten papier.
Ale úprimne,stačí jednoduchý,aby si ho dieťa vedelo preniesť ak treba. Ešte ten stoličkou by ušiel,tam sa to dá tiež fajn vybrať a vyčistiť

alenah31
15. dec 2022

hej ten prvý - vyberieš to vnútro vyleješ a rýchlo umyješ🙂 Ten druhý som mala tiež u našich a na chalupe ešte po synovi. Pri takýchto veciach mi je jedno akú to má farbu - podstatná je pre mňa funkčnosť😀

autor
15. dec 2022

@alenah31 dobre super, tak ho hneď aj kúpim, ďakujem krásne 😊

haley7897
15. dec 2022

Z týchto ten prvý. Pohodlný na sedenie aj ľahká údržba

amelie2017
15. dec 2022

Ak len zacina chodit na nocnik, tak urcite klasiku. Ak uz nejaky ten cas nema plienky, tak kludne aj ten prvy. Kamaratka mala podobny vedla svojho wecka, mala chodila tam. Pamatam si, ako ho moja zboznovala, ked sme boli u nich na navsteve. Aj 3 krat isla cikat 😂 ale pri uceni je neprakticky.

anavixy
15. dec 2022

V tom stolickovom sa da tiez vybrat misa a umyt zvlast, synovec pouziva. Nie je na nom nic extra, takze kludne aj taky.
Ja planujem tiez to mini wc, ale az ked bude normalne odplienkovana.

jaskolka
15. dec 2022

My sme kúpili synovi klasiku a potom aj ten prvý, ale v bielej farbe. Oveľa radšej šiel tam, klasický nechcel, toto mu asi pripadalo, že je "veľkác" keď ma vlastný zachodik.
Sedel pri mne na WC, spočiatku len tak oblečený, potom jedno ráno stiahol tepláky, plienku a hotovo.. Od tej doby už chodil vždy sám na svoj zachodik.

maminkadeticiek
15. dec 2022

Totalne blbosti riesite 🤦‍♀️

anavixy
15. dec 2022

@maminkadeticiek 🤣🤣🤣 pravda… k nam minule prisla suseda nech jej ukazem aky mame nocnik lebo ona rozmysla ze kupi vnucke tak chce vidiet aky mame my 🤷🏻‍♀️ Mame uplne obycajny zdedeny po synovcovi a moje dieta na nom zatial sedelo presne 2krat aj to len tak zo srandy 😃 tak som jej ukazala a bola uvelicena 🤣

sandra19901990
15. dec 2022

Ano ten zeleno biely. Ma aj vyšší predok. Ked sa syn hral s pipikom a sa mi postavil a pisal zároveň, tak aspon neopísal zem 😂🫢

euka210
15. dec 2022

My sme mali klasicky...ten treti s vysokym predom urcite nie...bude to vadit obleceniu ked si bude chciet sama sadnut

essenceee
17. dec 2022

rovnaky ako pre chlapčeka, len ružovy