Ahojte babenky poradte, mi. Môj malý je macko má dva roky a 16kg a keď si sadne na nočník tak sa mu stehienka rozplasnú a cikáme mimo. Aký nočník odporúčate, mate nektorá skúsenosti? Ďakujem Andrea.
určite na wc - kúpiť redukciu - nočník je zbytočnosť 😉 😉
skúšali sme aj na doske aj nočník, je mu to jedno ked ciká. No poroblém je v dom, že stále mimo. Objednala som od Chicca nočník dúfam, že ten už bude ok. 😀
@mecenga aj z chicca sa da cikat von 😀 hovorim z vlastnej skusenosti. my sme sice nebola taka vahova kategoria ako vy ale tiez to velakrat islo von. stehienka nestiehienka nozicky musia ist od seba a zadocek dozadu. nechces ho rovno ucit cikat postojacky. myslim ze vam by to bolo asi najjednoduchsie
my codime od 2 rokov na zachod 🙂
no to si ma moc nepotešila s nočníkom, ja viem že stehienka od seba... , ale nestihneme to.
prečo učíte cikat chlapcov na nočníku po sediacky ? ? ? však normálne na stojáka a rovno do velkého záchodu alebo ako baby písu tak na detsku dosku
no tak musím skúsiť na stojáka, ako mu to pôjde uvidíme 😀 potom napíšem...
Babenky ta už to ide aj na stojaka, ďakujem za rady. Veď človek sa stále učí... 😀
Aj u nas najlepsie funguje na stojaka. Inak, mame doma nocnik z IKEA a maleho som naucila, ze si musi pindika pridrzat, aby mu to nestriekalo von 🙂
skus dat detsku wc dosku a sup na zachod a stupienok pod zachod ked nedociahne