Mamičky. Máme doma jeden obyč. šerblík a chcela by som kúpiť ešte jeden. Nech má aj u starých rodičov. Tento čo máme je úplne obyč.za 5e.
Chcela by som niečo čo by sa malému páčilo, motivovalo ho naň sadať a bolo mu pohodlné keď už aj tak idem kupovať. Poraďte aké sú také kvalitnejšie značky..len žiadne s hudbou prosím. Myslím, že by ho to vydesilo. On nemá rád také veci. Ďakujem pekne.
Umely pisoar pre chlapca , a nocnik je uplne jedno, mozno s oblibenou postavickou?
Mame obyčajný, Aby sa mu páčil, tak si ho polepil autickovymi nálepkami😃
my mame taky obycajny ako stolicku, myslim ze to mali bezne v tesku, kauflande, nocnikova cast sa vybera. mojho som zacala odplienkovavat na jar, cez leto cika normalne do zachoda, iba kakat chodi do nocnika.
Ja som najorv kupila nejaky ergo za skoro 30 eur, ale ten bol maly tak som kupila druhy z pepca za par supov a je perfektny
Moja ma jeden obyčajný a potom ma ešte v tvare malého wc, je tam aj splachovac s reálnym zvukom spláchnutia a držiak na WC papier. Ten je aj vyšší nakoľko je dcérka vyššia tak radsej pouziva ten (nekupovala som ho ja ale mama bola proaktivna pri sestrinom synovi ktorý mal problém s vyprázdňovanim a takmer nepoužitý bol posunutý pre našu malu)
Nočník sme mali úplne obyčajný pri 2 a 3 dieťati. Pri prvom som mala všelijaké. Úplne zbytočne.