S ktorým monitorom dychu ste spokojný?? Nanny je v pohode alebo radšej babysense???
@frflos_nespokojny vies co je monitor dychu? Lebo s mobilom nema nic spolocne.
Ja som objednala babysense 2. Ale teraz som citala, ze nanny monitoruje aj teplotu v izbe, aby dieta nebolo prehriate. Tak mozno by som radsej uz to kupila, kedze ja mam rada teplo v izbe. Ale uz to nebudem menit kvoli tomu.
@ullala viem a asi si to nepochopila. monitor snima tvoje dieta a ty si robis zatial co chces
su to pristroje pre lenive zeny
@frflos_nespokojny ty si to nepochopil. Asi deti nemas. Nikto nesedi pri dietati 24 hodin denne a ocami nemonitoruje jeho dych, nie je to ani v lidskych silach. Samozrejme hovorime ondetskom spanku, nie ked je dieta hore. Si predstav, ze mamicka sa potrebuje aj vyspat, alebo si nieco porobit, ked dieta spi. Ci v noci ma presediet pri dietati 8 hodin a pocuvat a sledovat ako dycha?
@ullala pre pana krala a teba kto analizoval ked si bola mala? niekedy neboli ani mobili
@frflos_nespokojny niekedy sa zilo v jaskyniach. Ale tu ide o to, ze si si dosiel do autorky rypnut a pritom uplne od veci. Monitor dychu nie je povinna vybava, ale ked chce niekto pokojne spavat, tak si ho kupi. Nie kvoli tomu, aby visel cez den, ked je dieta hore, na mobile.
@frflos_nespokojny porovnavas blbosti, monitor nemonitoruje dieta, ked mama mobiluje, ale ked mama SPI alebo proste nie je v miestnosti... vari, perie, upratuje ci venuje sa inemu dietatu, dopln vhodne 🙄 Nastuduj si nieco o SIDS a to su sekundy, co proste babatku zastane dychanie a nezmozes uz nic... fakt po milu onu chochotin clovek pokupi, ale toto proste vyznam ma...
A zakladatelka temy - my mame owlet ponozku aj s kamerou.. Maly ma 9 mesiacov a stale ju ma na nozicke celu noc... maval ju aj cez den, to uz nedavam. Nepotrebujes na to pevnu postielku, moze dieta spat aj pritulene k tebe, aj v kociku, aj v hojdacke aj proste hocikde, snima to len dietatko a jeho pulz, saturaciu, upozorni ta na to, ze sa dieta mrvi, na neklud, teplotu v miestnosti, na kadeco... kamera je tiez vyborna, vyhodnocuje ti aj spanok babatka, kolko krat sa v noci zobudilo, aku malo kvalitu spanku...
mamicky podla mna to nie je v poriadku, preberte sa. nemyslite na elektromagneticke vlny?
ano nezijeme v jaskyni, ale toto ?
a v nemocnici po porode tam to maju tiez?
nakoniec vase deti a vase peniaze. zdrave dieta toto nepotrebuje.
@frflos_nespokojny si predstav,že už v nemocnici v každej postieľke pre novorodenca to majú
@frflos_nespokojny ocividne ani netusis co to je ale potrebujes si kopnut. V nemocnici to maju v kazdej detskej postielke predstav si. A keby si poznal dieta co malo SIDS syndrom tak ani neuvazujes ci to je alebo nie je potrebne.
@frflos_nespokojny pomoc ty co si zač? Ty máš dieťa? Sedel si nad ním 24h bez zmurknutia? Ci ti bolo ukradnuté ak náhodou dostane sids a pokojne si spinkal? Ja sa stále dokážem na MK prekvapiť, čo za exempláry chodí po svete.
Autorka, my sme mali nanny a bol ok. 2x by som išla do owlet ponožky.
@anjelicek26 ahoj, nemali ste nikdy problem s tým, že by sa mu owletka odopla alebo by si ju skopal z nožičky?
@frflos_nespokojny samozrejme, ze v porodnici to maju. Je to zaklad vybavy a ver tomu, ze keby to existovalo pred x rokmi aj nase mamy by to pouzivali. Zachranilo to uz mnoho babatiek.
Taktiez odoporucam Owlet sock. Najlepsia investicia podla mna.
@lucia13022023 .ak mas chore dieta, tak v poriadku ale inak zbytocne dramatizujes !
@lenka098123 raz sa mu to podarilo za 9 mesiacov.. ale tak hneď bol alarm,že není dobre umiestnená ponožka
@frflos_nespokojny predstav si ze sids postihuje aj zdravé deti. Ale to by si musel aspoň troška rozmýšľať ale podľa toho čo tu vypúšťas, nerozmýšľas vôbec.
@lucia13022023 asi vela citas internet. onedlho ani lekarov nam nebude treba.
@frflos_nespokojny tak toto ako môžeš povedať monitor dychu je potrebný mne zachránil syna
@frflos_nespokojny potrebuje ho každé dieťa nikdy nemôžeš vedieť kedy ti monitor zachráni dieťa mne monitor dieťa zachránil
@frflos_nespokojny to je základné vzdelanie. Ale chaoem, nemá ho každý.
Choré dieťa ktoré ma kľudne umrieť je to, čo ma v novorodeneckom veku spánkove apnoe a na 99.9 percenta z toho vyrastie..??? To je dnes perla za perlou frflos...
@lucia13022023 co ty pleties do toho vzdelanie? sa preber. myslis si, ze ked mas male dieta, tak si pojedla vsetku mudrost sveta? zasnem
@frflos_nespokojny si mimo. Škoda s tebou strácať čas
dnesne mamicky hrozne prkotiny riesite. je ti to potrebne, alebo aby bol cas na mobil?