Aký monitor dychu?

lenicka280
24. feb 2014

ajojte.baby aky monitor dychu mate odskusany?ci je lebsi ten pod madrac alebo zapli na plienke?

mimla
24. feb 2014

To závisí od spôsobu spánku. Monitor pod matrac je vhodný, ak dieťa spí vo svojej postieľke. Monitor na plienku skôr ak spáva s vami.

lenicka280
autor
24. feb 2014

lebo myslim ze do kocika sa ten monitor dychu pod madrac tazko da dat ci sa mylim?

aga2011
24. feb 2014

ahoj, my sme mali monitor dychu babysense 2, mal dve dosky pod matrac, bola som spokojna, nerobil mi plane poplachy. mala som ho zapožičany z porodnice za 33e na pol roka. potom som mala od kamosky nanny monitor dychu ale ten mi robil plane poplachy asi preto,ze mal iba jednu dosku pod matrac a maly sa mi uz prevracal v postielke v spanku, tak ho to tak dobre nezosnimavalo. s monitorom na plienku skusenosti nemam.

mimla
24. feb 2014

Nepočula som o tom, že by bol monitor v kočíku. Náš by sa tam nezmestil. Monitor je založený na tom, že ak zaregistruje vibrácie, pohyb, tak bliká, že všetko je v poriadku. Ak nezaregistruje pohyb, pípa na poplach. Ak sa niečo stane počas kočíkovania, tento monitor nepomôže, pretože bude zaznamenávať vibrácie kočíka v pohybe. Prečo vlastne potrebuješ monitor dychu? Hrozí predčasný pôrod, alebo dopredu vieš o nejakom zdravotnom probléme dieťaťa? Pre bežné zdravé dieťa nie je monitor potrebný. Pre pokoj rodičov, ako sme ho mali aj my, stačí krátku dobu, možno by sa dal aj požičať. je to dosť veľká investícia na to, aby si človek kupoval nový. My sme mali požičaný, boli sme tretí alebo štvrtí v poradí a požičiaval sa aj ďalej. Skús sa popýtať vo svojom okolí, či niekomu neleží doma ľadom jeden monitor. Vychádza mi z toho skôr ten na plienku. Ale ak sa budeš s kočíkom trmácať cestami necestami, je tu rovnaký problém, ako s monitorom pod matrac.

lenicka280
autor
24. feb 2014

no znama nam che pozicat pomalom a ona mala ten na plienku ze ho davala malemu aj ked boli vonku v kociku,tak preto sa pytam ci to mate odskusane takyto sistem

margaretka99
24. feb 2014

My sme kupili monitor, ked mala nasa mala 3 tyzdne. Nakolko nam velmi malinko priberala, tak mala 3,2 kg cely prvy mesiac. Najprv sme kupili ten na plienku, ale pri jej hmotnosti jej to tam vobec nedrzalo a velmi casto vibrovalo, co budilo aj ju aj nas zo spanku (a ked sme ho chceli vybral tak sme museli vybrat malu, rozviazat perinku, malu povyzliekat). Preto sme ho asi po tyzdni vratili a vymenili za ten pod matrac - Babysense 2. Zatial nam ani raz neurobil plany poplach. Hoci je pravda, ze ked je dieta v kociku tak sa vyuzit neda. Ale s tym na plienku sme my mali zle skusenosti - prislo mi to vhodne tak akurat pre dieta, ktore, ked lezi sa ani nepohne. Akonahle mala stiahla brusko, uz ju to neregistrovalo, ze dycha. Ale treba vyskusat. Ja jednoznacne odporucam pod matrac 🙂

lenicka280
autor
25. feb 2014

hej velmi pekne dakujem ja mam tiez ten nazor ale viac ludi viac nazorou a skusenosti tak preto sa pytam.dakujem