Aký matrac do postieľky pri používaní monitoru dychu?

nika12
31. jan 2010

Ahojte,
tie co mate monitor dychu (Angelcare), aky mate v postielke matrac?? Niekde sa pise, ze by nemal byt hrubsi ako 10 cm, niekde ze 8 cm, tak rozmyslam uz aj nad 6 cm kokos-molitan-kokos. Ake mate skusenosti???

martinaho1
31. jan 2010

Ahoj, ja mam monitor AC 401 a matrac kokos-molitan-pohanka. Funguje bez problemu a dokonce je primo na rostu, nedavali jsme vubec zadnou preklizku. V pohode.

nika12
autor
31. jan 2010

martinaho dakujem . A aku mas hrubku matraca??

katarina.banska
1. feb 2010

caute, ja budem mat angel car 301 d. aku hrubku matracu si mame kupit? dakujem 🙂

nika12
autor
1. feb 2010

ja som si nakoniec kupila 6,5 cm kokos -molitan-kokos. 🙂

miriska
25. jún 2010

Ahoj, koupila jsem matrac kokos, pohanka a ta strana s pohankou je hodně hrbolatá, jsou tam takové polštářky naplněné pohankou, bude to v kombinaci s monitorem AC401 fungovat? píší v návodu, že by matrace měla těsně přiléhat k monitorovací desce, ale přes ty hrbolky asi uplně přiléhat nebude, má někdo zkušenost?
A ještě jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás anglickou verzi pouze s jednou deskou? já zrovna tuto verzi mám, když jsem to objednávala tak jsem netušila že u nás se prodáva jen se dvěmi, jakou máte zkušenost s tou jednou deskou?

katarina.banska
18. aug 2010

ahojte chcem sa opytat do kedy je potrebne pouzivat monitor dychu. my mame halo snuzu a pomaly tahame na 4 mesiac
vy ste dokedy pouzivali monitor ? dakujem krasne

anezena
18. aug 2010

@katarina.banska my sme angelcare pouzivali do asi 13 mesiacoch. viem ze mal viac ako rok

kykymora
7. sep 2010

máte skúsenosti s monitorom dychu a perinkou pre dietatko? Bude monitor reagovat ak bude pod matracom a dietatko bude v klasicej perinke (nie v zavinovacke)?

lolko_lenka
22. aug 2011

ahojte, máme monitor dychu Angelcare 401 a dostala som k postieľke matrac - molitan o hrúbke 5 cm. Bude to ok? A vôbec, stačí 5cm matrac pre dieťa? ďakujem

lolko_lenka
22. aug 2011

ešte jedna otázočka... je v pohode molitan alebo je lepší kokos alebo pohanka? 🙂

lolko_lenka
23. aug 2011

Tak už som objednala matrac kokos-molitan-kokos, 10 cm 🙂