Zdravim vas
Bol som kupit akurat postielku a v ponuke mali matrace, makky molitan, tvrdsi molitan, molitan+kokos, kokos+molitan+kokos, iba kokos..... 😕
Nemam ani sajnu ktory a preco. Vzal som ten s tvrdsim molitanom s tym ze ho nebudem rozbalovat a ak sa rozhodnem inak mozem vymenit.
Cenovo su kazdy o niekolko € drahsie a netusim ci mam radsej priplatit ze niektory iny typ?
Ktory typ by ste odporucili a preco ?
Dakujem.
@rasto88 http://danexplus.sk/data/ma_piccolo.html bol síce drahší okolo 60 eur, ale je kvalitný , ortopedický a som s ním veľmi spokojná
Poradene mi bolo no nie v takej miere aby som bol presvedceny ze to alebo ono.
Viem ze neodporucate zle matrace napr ten Dormeo ale vzhladom na mnoztvo vydavkov
si nemozem dovolit matrac za 60 alebo 120 € 😒
Skor by som bral len nieco z tych ktore som spomenul tak z tych mi odporucte nejaky.
my mame materaso a som s ním spokojna.....zimne letne prevedenie...... 🙂
@rasto88 ahoj, v septembri sa tu tiez riesila takato tema, pozri tu https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/aky-matrac-do-postielky-3/ najdes tam tiez dost nazorov, ale neviem, ci ti pomozu, lebo su velmi roznorode. Ja patrim k tym, co neodporucaju kokos/ pohanku, ale druhi si to zase pochvaluju, takze rozhodnut sa budes musiet aj tak podla seba 😉
Vegas matrace sú Ú-Ž-A-S-N-É, máme doma taštičkové a deťom sme kúpili penové a slasť sa ráno zobúdzať.
Odborníci radia latex, ten je však drahý... no neskor sa oplatí aj do detí investovať... prešla som všetko na nete, odborné diskusie, rady skúsených i obyčajných ľudí... vraj Dormeo a podobne je iba reklama... dobré sú SEGUM A VEGAS... aspon do budúcna pouvažujte... deti vraj majú mat tvrdší matrac, kludne aj ten molitan, je to nachvíľu, že... potom isto latex alebo taštičkové pružiny - je to nastálo a bez zmien neželaných
Baby aké maju vase deti matrace? a kde ste ich kupovali neviem sa rozhodnut aky mam kupit a termin sa mi blizi
@jarka800 ja som nasej kupila z kokosoveho vlákna
@agnes9 a kde si ho kupovala ja som pozerala ale tie ceny sú dost vysoke a použity nechcem
hladal som po internete aky matrac kupit a nasiel som stranku www.matracshop.sk a objednal som matrace a urobil som dobre super cena a aj kvalita odporucam kuknite aj ich fb profil
Tiez to momentalne riesime, postel uz mame asi vybratu ale stale nevieme co s matracom, doteraz sme mali klasicku staru valendu....:/
@okulka_db Ak môžem poradiť, kúpte si matrac rovno s postelou, my sme si napríklad všetko komplet vybrali v Sconte a je to super, pretože všetko k sebe pasuje 🙂 a matrac máme nejaký zdravotný a je super, nebolí ma už chrbát
Jej dakujem za tip 🙂 mozno to teda skusime nejak do kopy este objednat, dakujem🙂
@rasto88 neviem, kde si nakupoval,ale u odborníkov asi nie - poradiť by ti mali predovšetkým tam, mali by vedieť, čo predávajú, v akej kvalite, lebo vieš ako to je, keď dvaja robia to isté, nemusí to byť to isté (v tomto prípade výrobcovia matracov) 😉
z vlastnej skúsenosti odporúčam matrace dormeo - máme ich celá rodina a spokojnosť maximálna... molitan by som ja osobne nechcela, rýchlo sa ničí, držia sa v ňom roztoče... s kokosovým skúsenosť nemám...mrkni sem http://www.dormeo.sk/pre_deti/