Aky mate nazor na uspavanie babatka v hojdacej sieti?Snazila som sa patrat na nete ale ziadne nazory som nenasla,ci je t viac do pozitiva alebo negativa
tiez sa priklanam k nie.. 😉
Nepríde mi to prirodzené.
naopak. nic přirozenějšího (kromě matčiny náruče) neexistuje.
rovná a stabilní plocha - postýlka je pro dítě nepřirozená. zatímco houpací síť (hamaka, hacka) tvaruje páteř do obloučku a vytváří příjemný houpavý pohyb, na který je dítě zvyklé z dělohy - dítě bude šťastné!!!!
@trish31 myslis klasicku siet s okami? to hadam nie... Ale spominana platena "hacka" je uplne skvela
Mne totiz spava maly uz 10 mesiacov v hacke a ja som strasne rada, ze ju mame. Spava tam samozrejme len cez den. Tiez by ma zaujimalo, co je na tom zle.... Ozaj - viem, ze sa ma pouzivat len kym si dieta nesadne,ale kym mi spi, som stale s nim v rovnakej miestnosti a pocujem kazde jeho suchnutie, takze na bezpecnost si urcite dohliadnem.
@ssassi
@hradnapani
@vonicka ano myslela som klasicky Hamak ale plateny,nie s okami.Lebo my sme kupili v Mexiku s mojim chlapom pre seba velky Hamak s okami a potom pre babatko(ak sa nam raz dufam zadari) plateny maly Hamak.Len ma zaujima aky mate na to nazor,ci to nie je problem pre chrbticu babatka,ci v tom moze spinkat aj celu noc alebo je to len na uspanie...
pokud máš na mysli něco, jako je hacka, tak ža mě určitě ano 🙂
@trish31 -nuz, tazko povedat. Ja mam skusenost s Hackou (najdi si foto na googli), a je to tiez zaoblene, ked v tom dieta spi, nie vela, len trosku. asi tak ako ked babo lezi v lehatku. Prave preto nechapem, preco by to malo byt take zle pre dieta. Rozdiel medzi obycajnou hamakou a hackou bude v tom, ze hacka ma aj taky tensi matrac, takze dieta nie je akoby len hodene na kuse latky
deticky volakedy spinkali na poli v taky "sietach", davno samozrejme, ale asi nase stare mamky vedeli co robia...dcerky to nemali, ale mozno je to celkom fajn
chapem 🙂 ja mam tiez krasnu hamaku z juznej ameriky, pre dospelych, ale zatial len caka na zavesenie.
moze to byt super, ale treba davat velky pozor na vyvazenie...inac moze nastat disproporcia v svalovom vyvine...dieta sa bude snazit vyvazovat nespravne zavesenu kolisku...nie je to z mojej hlavy, citala som to myslim u Kiedronovej
my sme pouzivali od cca tretieho mesiaca(ked sa malej zacali strasne koliky ) asi do desiateho,vzdy na popludnajsi spanok ..mala bola nadsena.. a popoludnajsie zaspavanie bolo bezproblemove.. vrelo odporucam.. jedine negativum ,tie kvalitnejsie su trosku drahsie.. nasa stala cc 70eur..
ja obcas neklidne ditko houpala v babyvaku nebo satku na noseni deti 😉. Ale na dlouhodoby spanek nevim nevim. Nase deti se nosily moc rady, ale po jidle se mi v babyvaku i satku skoro vzdycky poblily, tak bych se bala, ze to tak bude i v houpacce.
Vertikálne hojdanie pomáha uspať vaše bábätko, pretože napodobňuje život v ženskom lone a ponúka teplo, blízkosť a jemný pohyb. MAWOK tiež pomáha predchádzať syndrómu náhleho úmrtia dojčiat , kolike, predlžuje čas spánku, zvyšuje rozvoj svalstva a motoriku a zaručuje prirodzený a hladký prechod z matkinho lona do života "vonku" 🙂 Mawok - švédsku postieľku najdete na nasej stranke
@wilma335 - Ahoj, cez den mi spal v hacke asi do 10-11mesiaca, potom tam uz nie a nie zaspat a stale sa hrabal von, tak som ho tam uz nemohla nechavat. Ale v noci samozrejme VZDY spal v posteli, na rovnom a ziaden problem. Poznam este dve/tri deti, co spavali cez den v hacke a v noci v pohode spali na matraci.
ja som to pri prvom nemala, ale ked raz budeme mat druhe babo, tak by som to chcela. Aj ceska detska psychologicka Jirina Prekopova to odporuca vo svojej knihe- Kdyz dite nechce spat. A aj babysatku by som pri druhom chcela zaviest.
@vonicka @hradnapani vdaka 🙂 tak to skusime
Ahojte, prosim vas mate niekto konkretne postielku MAWOK? Ako ste spokojne? vdaka!
@trish31 rozhodne neschvalujem