mam skoro 8 mesacneho syna a ma ekzem a ja si myslim ze to ma s prachu alebo avivazu,co pouzivate vy aky avivaz a aky prach.dakujem
mydlové orechy 😉 bez aviváže 😉
ahoj moncicatko,
ja som kvoli malej presla na pouzivanie gelu - pouzivam obycajny ( ariel alebo persil ) bez avivaze a je to v pohode...
prasok neviem poradit aky, kazdemu vyhovuje iny. Ale urcite nieco jemnejsie. Dolezitesie je dvojite plachanie, bez avivaze. Na zmakcenie bielizne sa da pouzit ocot a potom este samozrejme preplachnut.
a co tak skusit praciu gulu? 😉 ta je bez chemie, bez prasku a perie fajne 😉 ta ekzemu isto neuskodi...
Ahoj, ja používam Biowaschball, kúpila som si ho aj na zákl. pozitívnych ohlasov z diskusie tu na modrom koníkovi (t.j. tá guľa na pranie, čo by mala okrem iného aj šetriť peniažky 😀 ) Malá ma tiež ekzém. Skús na to mrknúť, ja som s ňou veľmi spokojná. Takže periem len s guľou a bez práškov aj aviváže. Škvrny ošetrujem prekarbonátom sodným, čo je kryštalická sóda s aktív. kyslíkom Pure.
Moja znama ma tiez maleho s exemom a odkedy to maju perie v mydlovych vlockach, ziadna avivaz... plus plachanie navyse... 🙂
moncicatko19 urcite najdes ten spravny sposob, ktory bude Tvojmu malemu vyhovovat, vsetko dobre prajem. 🙂
Ja používam Persil senzitiv(je to prah pre deti) aviváž nepoužívam.Ak nechceš meniť prah tak stačí ked práčka dopere dať ešte jedno pláchanie navyše......