Chcela som sa spytat,davate vasim detickam cez chladne pocasie daky kremik na tvaricku?A ak ano,s akym ste spokojna?Zatial som malej tvaricku nenatierala,ale nakolko ide zima,tak neviem,ci mam siahnut po dakom kremiku,alebo nie.Dakujem za rady 😉
ahoj,diki že si pripomenula.ja davam detom od nivea je to taky mali kremik 50ml na zimu v lekarni ti poradia neviem presne ako sa vola,ešte som mala aj od bubchen aj ten je tiež podla mna dobry ale mojim detom ˇ´smrdel´´.len tieto kremky su tuhšie horšie sa rozotieraju. nemali by obsahovať vodu
ahoj,ja použivam iba niveu od narodenia,aj teraz ked su už väčší aj šampony
@dadulkasch sampony tiez davam znacky nivea,podla mna gohnsons baby je najväcsi bordel.
aj my mame niveu proti chladu a vetru, zatial sme spokojni
My sme spokojni s babylove proti vetru....nie je taky mastny a husty, dobre sa rozotiera a cenovo velmi vyhodny 😉
@katka3012 ahoj, na radu mojej sestry som v lekarni kupila vyzivne mlieko Bebe specialne pre babatka na zimu a mozem povedat, ze je naozaj perfektne. Krasne sa rozotiera, ziadny mastny povlak na tvaricke, prijemne vonia a dokonca ked idem s malou von, tak si aj ja s nim nakremujem ruky.....jednoducho musiiiim 🙂 A cenovo vyjde este lacnejsie ako Nivea.
tak hlavne by kremik na zimu nemal obsahovat vodu a to vacsina kremov obsahuje. my sme pouzivali minuly rok bubchen mne pekne vonal ale je v nom voda ako som zistila takze tento rok som kupila niveu proti vetru a zime ta vodu nema
ja som si objednala bubchen a niveu 🙂 tak som zvedava... prilieta to 11.dec =)
Dakujem vsetkym za odpovede a rady,ste velmi zlate 😉 Vdaka
my používame expicial kids, nie je síce určený proti chladu a zime, ale je veľmi jemnučký, vôbec ho nie je cítiť a nemastí. Pekne sa vstrebáva a krpatá tak nemá suchú kožičku na líčkach, ktorú zvykne v zime mať.
Minuly rok sme pouzivali niveu proti chladu a vetru, je strasne mastna a dcera mala z nej ekzem, teraz pouzivame bubchen a je to OK.
My sme minulu rok mali bubchen, ale nebola som spokojna. Mali mal vystipane licka este aj par hodin po prechadzke. Kupila som niveu proti vetru a mrazu, je sice mastnejsia, ale nas maly ma suchsiu pokozku, takze nam to vyhovuje. A najdolezitejsie je, ze po prechadzke nema licka take vystipane, takze nam sa vyplatila nivea. Ale ako pisu baby, treba vyskusat. 🙂
Ja mám tiež HIPP, deti majú citlivú pleť so sklonom k ekzému a toto nám už dlhodobo vyhovuje.
no mi mame uz druhu zimu nivea sos je perfektny maximalne spokojnost. 🙂
v dm majú kozmetiku weleda, je tam aj krém do zimy, je výborný. je mastný a neobsahuje vodu. pekne vonia a je to prírodná kozmetika. my používame iba weledu a nedám na ňu dopustiť.
Tak nakoniec som siahla po nivea proti chladu a vetru,tak dufam,ze s nim budeme spokojny 😉 Dakujem vsetkym za rady 🙂
najlepsi je weleda... 😉
my mame od narodenia BUBCHEN a na zimu je proti zime a vetru, veeeeelmi dobre. Aspon pre nas, kazde dieta je ine. Ja niveu nemozem tak radsej nedavam ani malemu, so vsetkym som spokojna zn. Bubchen a maly tiez, nastastie nam sadla znacka.
Aj ja používam Niveu proti chladu a vetru a som maximálne spokojná. 😉
@katka3012 jednen mame z biodermy a potom mame aj niveu winter krem