Aký krém na tváričku 8 mesačného dieťatka?

lejlla
13. feb 2013

mate nejaky osvedceny kremik na tvaricku pre 8mes.dietatko?olejcek nam nerobi dobre...vdaka

bianka0111
13. feb 2013

ahoj, mi od narodenia používame excipial..na tváričku aj telo....oblubili sme si ho všetci....je volne predajný, ale aj na predpis - vtedy je to lacnejšie....

kokorunecka
13. feb 2013

Excipial či jak sa to píše.

3kolka
13. feb 2013

my používame od narodenia kozmetiku sebamed...aj z môjho okolia ju používa veľa mamičiek....každej sa osvedčilo niečo iné 😉 my sme olejček vôbec nepoužívali

azbestica
13. feb 2013

z viacerych zdrojov som sa dozvedela ze modra indulona je pre deti naj...to co sa dnes predava pre deti je iba o dobrej reklame
Moja osobna skusenost je ze som kupila ssebamed a ked som natrela malu tak strasny plac a aj na druhykrat sa to opakovalo tak sa mi to potvrdilo ze je to z toho. Tym nechcem povedat ze je to zly krem niektorym detom mozno vyhovuje 🙂

nikol156
13. feb 2013

mne malý mal stále červenú tváričku skoro od všetkých krémov, raz som vyskúšala obyčajnú modrú niveu a od vtedy nemáme problém. je to obľúbený krém celej rodiny. 🙂 dovtedy sme vyskúšali skoro všetky detské krémy a od všetkých bol červený. niekedy klasika zaberá.... 😉

miminaaa
13. feb 2013

Prikláňam sa k názoru azbestici o modrej indulone - Kubkovi ňou tiež natieram tváričku na radu pediatričky. Mal totiž alergiu na chlad a odkedy používam indulonu, fliačky mu zmizli.

martina646
13. feb 2013

Ked ideme von, tak LIPOBASE, je to taky dost mastny kremik, predpisala nam ho lekarka hned na prvej poradni ako ochranny krem na cely rok a po kupani davam modru indulonu.

blondiee83
13. feb 2013

Ja som kupovala malemu na tvaricku krem od Weledy - ale kedze este len cakame, tak ja osobne skusenosti nemam. kupovala som na radu svagrinej, ktora na tuto znacku neda dopustit 🙂

kch
13. feb 2013

mali sme ako keby nabeh na atop.ekz. a odvtedy len Excipial a detska Nivea

verronicka
13. feb 2013

my pouzivame tiez Excipial, maly ma citlivu plet,skusila som aj od Nivea taky detsky kremik SOS sensitive nebol zly, ale vzdy sa vratime nakoniec k Excipialu 🙂

pimpulienka
13. feb 2013

Od narodenia používame kozmetiku Sebamed

kkl82
13. feb 2013

a aky olejcek si skusala? ak tie johnsons a podobne, tak tie obsahuju len mozno 30% oleja, ostatne su umeliny a necudujem sa, ze vam nerobi dobre. idealny aj pre deticky je cistly mandlovy, lisovany za studena, bez prisad. kupis aj v lekarni 250 ml cca 6-8 eur. je cisto prirodny a svojim zlozenim je najblizsie k ludskej pokozke, velmi rychlo sa vstrebe a nezanechava ju mastnu. a este som nepocula, ze by niekomu nerobil dobre.

zuzuj
13. feb 2013

MNe vonia a je dobry Klorane Bebe cely rad kozmetiky pre deti, predavaju ho len v lekarach, kedysi mali taky na cele telo krem + cold efekt, cize na chlad, teraz asi kvoli prachom predavaju dva druhy, jeden je na telo a druhy mensi ma tento efekt, ze chrani pred chladom.....
Je to kozmetika bez parabenov a inych konzervatov a dokonca sprchac neobsahuje ani mydlo...ja ho teraz pouzivam spolu s krpatou...nejako mi zcitlivela pokozka a potomto ked sa osprchujem ma nic nesvrbi... 🙂

carmella
13. feb 2013

ahoj . olejcek teraz v zime nie je vhodny .. excipial je super nam ho predpisal akj kozny ked Mal syn kozne problemy

lialucia
13. feb 2013

My používame buď Excipial Kids alebo Linola Fett, oba krémy sú dobré, no do zimy radšej Linolu 🙂

nikolet_89
13. feb 2013

Modra indulona ja ju davam od narodenia

euka210
13. feb 2013

Bioderma POzinc

zivika
14. feb 2013

akykolvek 100% olej, skus pozriet napr. saloos, ale ak chces viac chemie 🙂 tak ked mal maly pol roka, odporucila nam kozna A-derma exomega, ktory robil najlepsie mne na suche ruky 😀 a teraz v zime nam predpisala Lipobase krem, tiez je dobry... kazdopadne by som sa vyhla kremom a detskym olejom z drogisky, hlavne ak ma drobec citlivu pokozku, lebo su hodne parfumovame a dost umele... 😉

brumka
14. feb 2013

@lejlla pouzivame excipial a kyselinu mliecnu od narodenia, vsetky mozn e kremy aoleje nam nerobli dobre a boli slabe. pouzivame doteraz. od dvoch r sme pridali indulonu, konecne nam presla nan alergia. A-derma je super ,len draha. a bioderma ci vichy je podla mna pre deti nevhodna, aspon mi sa doterza z nej vyhadzeme, cim natieras po kupani?

briluxina
14. feb 2013

my sa v zime ponatierame lekarskou vazelinou, je neparfumovaná a je vhodná aj pre najmenších, na suché miesta, pleť, suché lakte no proste na všetko 🙂

adka0029
14. feb 2013

My pouzivame bud pavlovicovu mast - da sa kupit v lekarni alebo kokosovy olej- ten je uplne prirodny a navyse kraasne vonia 🙂 aspon mne 😉

miraska333
14. feb 2013

Som detska sestra a na oddeleni sme pouzivali iba modru indulonu.Podla nasej detskej lekarky su akekolvek oleje, a to aj detske nevhodne, dokonca skodlive, pretoze olej upchava pory.

lencika
25. júl 2013

Ahoj ja som pouzivala ako na ritku tak aj na tvaricku bepanthen, nie je mastny a mne velmi vyhovoval a malej tiez a do teraz nepouzivam ziadne kremy a to ma 2,5 roka

erika_rika
25. júl 2013

Bioderma, maju viacero kremov. Aj na atopicku plet. A su super.

mamainprogress
25. júl 2013

Pouzivam kokosovy olej a sezamovy olej. Ale na tvaricku len v zime na licka sem-tam, raz za par dni.