Baby aký je váš názor/skúsenosti s touto pomôckou? Ď
podla mna je to blbost 😅
Moj osobny nazor-dieta sa ma naucit chodit same,urobit tak vtedy ked su na to svaly a chrbtica pripravene.Vsetky tieto pomocky a zlepsovaky ako dietatu dopomoct k chodeniu mu akurat mozu ublizit.No ale asi je taka doba,na vsetko sa da kupit nejaky zlepsovak a vyrobcovia tychto vychytavok maju raj na zemi.....
to už by som radčej kupila choditko nech sa dieťatko pekne drži a samo skuš kračať ak vie stať a hybať sa o oprete veci tak je zbitočne toto kupovať - podla mna vyhodene peniaze a dieťa ja tak dlho takto chodiť nebude lebo ak sa nauči pekne za ručičky alebo choditko chodiť a udržať si rovnovahu tak tak je otazka času kedy začne uplne samo bez pomoci možno sa to využije 2-3x a viac nie 🙂
a mamička je tak či tak pri tom ohnuta či drži za ručičky alebo za taketo traky
ci budes ohnuta pri tomto alebo pri tom ako drzis dietatko za rucku je asi jedno....mne toto pride tiez riadna blbost 😅
rovnaka blbost ako choditko-pavuk. navyse, ak mam hentak ohnuta chodit s dietatom, to ho 100x radsej necham lozit po stvornozky, co je zdravsie pre mna aj pre dieta 😉
to je co za mucidlo 😕
Ja pri obidvoch detoch som pouzivala ruky a ked zrýchlili tak aj nohy 😉 nepouzívala som take nieco 🙂 ale ked sa ti to paci kludne si to kup moja 🙂
dieta ma chodit az vtedy, ked je na to same pripravene..a tym padom ziadne pomocky na chodenie nebude potrebovat.
aspon sa nauci pekne padat tak, ze si pekne sadne na zadocek
tieto pomocky rovnako ako ucenie chodenia tak, ze drzis dieta vedu k dvom veciam..jednak rodica boli chrbat a jednak dieta sa nauci, ze mozem robit hocico, nemusim si davat pozor, mozem padatr ako chcem, ved ma niekto, nieco chyti a potom to raz zabudnes a diueta tak capne na hlavu, ze to moze zle skoncit ☹
cize detom najviac pri vyvoji pomozes ak im nebudes pomahat
ja som mal iba take voditko na uku..ale to len preto, ze syn mi zdrhal a kocikovat a psa drzat a syna nahanat som nezvladla 😀 ale to trvalo len asi par mesiacov a uz nepouzivame..ale to nebolo pre jeho ucenie chodze, len pre bezpecnost, aby mi nezdrhol na cestu
podla mna to nie je pre dieta vobec prirodzene. My sme ani za ruky nevodili.Najlepsie je ked sa nauci same popri nabytku 🙂 Presne vtedy ked to zacne same skusat je dost vyspele na to aby zacalo chodit. Je to moj nazor, ale samozrejme kazda maminka si musi urobit podla vlastnej hlavy 😉
ja som to bola pozriet v health and safety a mi povedali ze dieta samo musi kvoly chrbtici...
tak neviem.... :(
ja osobne som to nezobrala.....
Ja jáj - zase niekto vymyslel hovadinu ako vytiahnuť € z peňaženiek !!! 😀 😀 😀
toto sme nemali ale zato sme hojne vyzivali voditko.Mala ho milovala a ked chcela ist von tak sa hned navliekala donho.Zacala chodit na jesen a z sme kocik viac nepozivali lebo chcela po svojich no v zime to bol problem a stale padala.Voditkom sme ju niako neobmedzovali len ju pribrzdili tesne pred dopadom.
zrovna dnes som to aj aj videla nazivo u nas na ihrisku, jedna mamicka si tak vodila svoju dcerku. Mne to pripadalo ako ked sa vodia tie babky - myslim marionety sa volaju, akurat dieta nemalo snurky na rukach.
Podľa mňa je to zbytočnosť a stotožňujem sa s názorom, že dieťatko má chodiť až vtedy, keď je na to pripravené.
@lenka2312 nam to pomohlo, ale az po tom co sa mala zacala sama pustat chodit. NEBOLA ZAVESENA v tom sedaku ale sa ma behala, ale mala neiste krociky tak som ju tak len pridrzala aby nepadal na zem, nemusela som byt uuplne zohnuta a po par tyzdnoch sa sama pustila behat...
teda riadna hovadina,podla obrazka 😲 už tu len cakam otazku ako naucit dieta chodit v 6m
my sme mali trosku ine popruhy. pri prvom som to nepoznala. pri druhom som si, ked uz chodila hovorila, ze je to hovadina, ale pri tretom, ani krok bez popruhov. nedam si na ne dopustit. uzasny vynalez. my sme to nepouzivali na nutene chodenie, ale ked uz chodila, este nemala istotu a ani za svet sa ma nechcela drzat. vtedy to bolo uplne uzasne.
tak az takto by som "neinvestovala", ved je to skoro ako klasicky pavuk....my sme ale mali len popruhy co sa zapli okolo hrudnicka, to uz sa nam mala ako-tak sama pustala na nozky chodit, tak len na pridrziavanie, resp. "zjemnenie" padu, nejak sme ju v tom "nevytahovali"....obcas si to sama zobrala ked to mala na ociach ze ideme chodit, my sme celkovo neskoro zacali chodit, kupovali sme to koli tomu aby sa ona citila istejsie, ona sa musela niecoho drzat ked chodila, inac ani "prd"....a takto mala sice volne ruky, ale citila ze "nieco" ma a keby daco, tak mamina/tatino ma drzia.....
ja som to vyuzila asi mesiac ,nakolko som mala problem s chrbticou bola som spokojna aspon som nebola stale ohnuta
Je to blbost.. 😝
podla mna to moze byt dobre ked ide mamina s malym vonka do parku,aj tak stale su pri nich aby nespadli 🙂
Máme doma.nie je to zlá vec,ale dáko sme to nevyužili.