Aký je rozdiel medzi zelenými a hnedými plienkami Lupilu?

rennina
19. feb 2022

Viete mi prosím povedať, či badáte nejaký rozdiel medzi plienkami Lupilu soft&dry (zelené) a Lupilu premium&comfort (hnedé) okrem farby (motívov), počtu kusov, teda aj ceny?

selest
19. feb 2022

Tie hnede su take maksie akoby. Myslim ze je aj nejaky minimalny rozdiel vo velkosti ale presne neviem ktore su vacsie..

tosomja
19. feb 2022

@rennina hnedé sú mäkšie, a nebadala som ze by zapáchali narozdiel od modrých. Často sa mi stalo, že som z modrých cítila ocot. Pohoršili si veľmi kvalitou. To si radšej zbehnem do dm.

domka222
19. feb 2022

Zelené som mala pocit, že vydržali menej. Menila som častejšie ako hnedé,čo sa týka pri cikaní.

ecko80
19. feb 2022

@rennina Pouzivam vacsinou zelene, sem-tam tie hnede, rozdiel nevidim ziadny. S obidvoma som spokojna, pouzivala som pri synovi a teraz pri dcere.

aurorastone
19. feb 2022

Ja som kúpila premium lupilu ze však vyskúšame a teda mam pociy ze horšie ako obyč zelené
.. Každú jednu mi precikal, za mňa teda des a pritom veľkosť bola správna, pri zelených sa mi to nestalo 🤷‍♀️

x_mery_x
19. feb 2022

Hnede su maksie a trosku vacsie, ale mi aj tak kupujeme zelene kedze je tam viac kusov. Mame ich od narodenia do teraz maly ma 2 roky a sme max spokojny.

rennina
autor
25. feb 2022

Ďakujem veľmi pekne všetkým 😊

snowfall
16. okt 2022

@rennina prvy krat teraz sme skusali tie hnede a maly ma z nich vyrazky a zapareny zadocek. So zelenymi sme nemali problem. Ale asi sa vratime k pampeskam

domka222
16. okt 2022

@snowfall no a tie majú byť práveže hypoalergénne