Pouzivali ste ich niekto oboje?? Doteraz som pouzivala active baby,budem spokojna aj so sleep&play?? Diky za odpovedee
Sleep&play sa rychlo precikaju.
active baby majú v páse jemnú gumičku (pás je taký elastický) a sleep nemajú... preto sa aj rýchlejšie precikajú ako písali kočky predomnou. Ak som chcela ušetriť, tak cez deň som dávala sleep a na noc acive baby, aby sa v noci neprecikali... ale potom som používala iba active baby... v akcii sa dajú kúpiť za dobrú cenu...
my používame premium care na noc, majú najlepšiu absorbčnú schopnosť a cez deň na striedačku active baby a sleep&play, rozdiel vidím v tom, že sleep&play nemajú zapínacie pásy elastické, ale inak je to úplne jedno, minimálne sa nám stane, že sa preciká, je to vec názoru, sto ľudí,sto chutí.Vyskúšaj a uvidíš.Napr.kamarátke sa vôbec nepáčia.Výhodou je, že sú o dosť lacnejšie...
jeden zásadný rozdiel je že sleep a play nemajú napínacie zapínanie a tým pádom nedržia dobre a zvyknú padať. súsice lacnejšie ale pri dieťati čo je stále v pohybe sú lepšie active baby. Skúste napísať do pampers oni pošlú vzorky aspom nám tak dva roky dozadu poslali z každej plienky po tri kusi
Active Fit Pampers su sice viac napnutelne ale velmi rychlo sa premocia.ja pouzivamPampers Baby Dry ktore su sice na noc ale nepadaju a nepretekaju tak ako Pampers Active Fit. Taktiez su dostat Pampers Simply Dry a tie su tiez ok. Kazdemu vyhovuje nieco ine.Niektore maminy sa stazuju na Pampers. Ja si neviem vynachvalit.ja mam dvojicky takze vzdy lepsie ako prať plienky ako za starych cias 😀
Je to o kvalite. Activ baby je ako mercedes a sleep-play ako trabant. Jednoznačne activ baby. 😉
Suhlasim s nazorom, ze je to neporovnatelne. Ja by som sleep play zaradila rovno na vrakovisko. Trabant ma vacsiu hodnotu. Sleep & play su absolutne nevydarene a nechapem, preco ich este vyrabaju. Padaju, pretekaju. Kvalitovo su lepsie aj tie lidlove od tychto.
sleep& play vydrži celú noc bez prebalenia el activ baby nie
a my máme zasa opačnú skúsenosť iba sleep and play Nám vydržia celú noc!! pre Nás TOP !
1, rozdiel v cene sleep & play su lacnejsie 2, ja som ich mala pred rokom a mala sa mi precuravala tie baby active zatial nepretiekli ale podla mna su oboje strasne vonave ja mam radsej babylove z dm