Aký je rozdiel medzi látkovými plienkami?

bubena
16. okt 2011

viem ze uz sa tu o tom pisalo az az,chcela by som vyskusat tu kapsovu,iba tak na skusku,kedze moja dcerka ma uz rok a pol a uz sa mi moc neoplati investovat.iba na skusku.moze mi niekto strucne napisat aky je rozdiel medzi konkretnymi latkovymi plienkami?ze ktoru by bolo naj kupit ..dakujeeeem

wewe22
16. okt 2011

bambusova alebo latkova plienky su rozne druhy vzdy k nim potrebujes vrchne nohavicky
kapsova plienka nepotrebuje vrchne nohavicky ma kapsu do ktorej sa vkladaju save casti tzv vkladacky
aio je vsetko v jednom netreba skladat
kupit jednu dve plienky sa moc neoplati neviem na co by ti bola jedna
ak mas zaujem o viac infa chod na diskusiu o latkovkach tam ti vsetko podrobne napisu
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/latkove-plienky-ake-mate-skusenosti/

avila
16. okt 2011

Jednu by som nekupovala, ked tak aspon niekolko a rozne druhy. Vsak ostane pre dalsie ditko. Na doma ti staci dat nejaky stvorec (bambusove su najviac save) a vrchne nohavicky - to je najlacnejsia verzia. A na von najlepsie AIO alebo kapsovku, vrchne nohavky nepotrebujes. Na noc nejaku bambusovu alebo konopnu s nejakou super savou vkladackou (daju sa dokupit) a vrchne nohavicky. A mas.

lumarque
20. okt 2011

Ked chces iba vyskusat, tak si podla mna kup take tie lacne ebay-acke plienky..predavaju ich aj niektore kocky tu na koniku okolo 7 eur za ks( ja mam uz vyse pol roka a som velmi spokojna. Vypchat ich mozes stvorcom( tych myslim ma kazda maminka par ks), ked ju mala popisia, pouzijes druhu kapsovku..naplnis.. potom zasa pouzijes prvu kapsovku s novym stvorcom .Vecer preperies a rano mas suche. Ale to je taka fakt minimalisticka verzia.. Pohodlnejsie by bolo aspon 4ks. Ja si v podstate teraz vystacim s 6 plienkami, v ktorych menim vkladacky a periem kazdy 2-3 den, ked sa nazbiera aj ine pradlo.
Daju sa pouzit aj na noc, ale to treba poriadne vypchat. Tak snad som ti trosku pomohla

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz