Aký je rozdiel medzi fusakmi Kaiser Iglu a Jody?

marianna535
26. sep 2010

Ahojte, neviete mi poradiť aký je rozdiel medzi fusakmi Kaiser - Fusak Iglu Thermo Fleece a Kaiser - Fusak JOOY.

jasminet
27. sep 2010

je tam rozdielny material vnutrajsku a iny tvar fusaku okolo hlavy. ten jooy mame my a je velmi prijmny na dotyk vo vnutri (microfleece - nieco ako plysova hracka) a okolo hlavy sa da zatiahnut (neviem teda, mozno aj ten iglu sa da). iny rozdiel asi nie je.. 🙂

siskasdetmi
18. okt 2010

Rozdiel medzi Iglu a Jooy je v kvalite, Jooy ma mikrofless a Iglu ma vnutro klasicky fles. Ma vacsiu protismikovu upravu vzadu a je oproti Iglu lahsi . Urcite je tepelsji ako Iglu.

gabca007
15. sep 2013

no babule este ze mame ochotnych predajcov ktory bez problemov na vsetko odpisu emoticon
citujem:
dobrý den, iglu thermo fleese: IGLU Thermo Fleese - určený do -7°C, Jooy do -10°C. Oba sú od 6 mesiacov do 3 rokov, majú 105 cm, prekrytie zipsu, odopínateľné dno, aj protišmykovú zadnú stranu. Iglu ma vnútri fleese, Jooy plyšový jemný fleese. Ešte stále ich máme všetky v akcii - http://www.market24.sk/akcna-ponuka-kaiser/ Pekny den, Eva
@jasminet @danu @siskasdetmi @marianna535

zuzka1008
15. sep 2013

my mame kaiser, bol super , odporučam 🙂

lucy1311
3. okt 2013

caute baby, ak by niektora predavala, tak kupim fusak kaiser iglu, farba aqua vo velmi dobrom stave. kontakt cez IP. dik 🙂

hanka760
9. dec 2013

@siskasdetmi...dnes mi dosiel kaiser fusak iglu thermo fleece ale som velmi nespokojna...lebo vsade na fotografiach vidim, ze dierky na popruhy su horizontalne a na mojom novom fusaku su vertikalne co je dost neprakticke. Dalej pri tomto fusaku dieta nie je zakryte na hrudi lebo to nie je s tymto produktom mozne. Vedala by si mi prosim ta poslat foto s kaiser jooy alebo hocikto komu nebude prekazat, ze tam bude vase babatko? DAkujem pekne.