Chcela by som mame kúpiť pod stromček vpichový teplomer / do mäsa/ , lebo po ňom túži. Nemám s ním skúsenosti. Viete mi poradiť aký je najlepší a na čo si dávať pozor. Je to dobrá vec? Ďakujem.
Ja mam ten zTchibo a svokrovi sme kupili WMF. Oba maju teplotnu skalu a zaroven vyznacene oblasti, kedy je ktore maso hotove. Pre svokra som kupovala ten WMF, lebo bol velky a dobre citatelny. Ten "trn" na vpichnutie by mal byt podla mna dostatocne dlhy, aby sa dali merat aj hrubsie kusy masa. Lebo vzdy sa to ma dat do najhrubsej casti. A potom ci chces skor nieco male, aby ti to nezadvadzalo, alebo prave naopak velke, aby sa to dobre citalo... Asi skor vacsie, aby nebolo treba otvarat ruru...
Ja mam ten zTchibo a svokrovi sme kupili WMF. Oba maju teplotnu skalu a zaroven vyznacene oblasti, kedy je ktore maso hotove. Pre svokra som kupovala ten WMF, lebo bol velky a dobre citatelny.
Ten "trn" na vpichnutie by mal byt podla mna dostatocne dlhy, aby sa dali merat aj hrubsie kusy masa. Lebo vzdy sa to ma dat do najhrubsej casti. A potom ci chces skor nieco male, aby ti to nezadvadzalo, alebo prave naopak velke, aby sa to dobre citalo... Asi skor vacsie, aby nebolo treba otvarat ruru...