Prosím o radu, aký je vhodný krém na opaľovanie pre 9-mesačné dieťatko? Myslím krém, ktorým je vhodné ochrániť dieťatko pred slnkom na každodenné použitie, nie konkrétne len na opaľovanie.
Nam odporucila lekarka dylong ale treba pouzivat s rozumom. Je to predsa len chemia.
aj nám dal pediater vzorku daylongu 30 a pripieklo jej rúčky. Nám vyhovuje bioderma 50 faktor pre deti, ten na báze minerálneho faktora, nie chemického. Asi je to to najlepšie pre dieťa.
Jednoznacne bioderma photoderm mineral 50+ faktor , ostava po nom biela pokozka, no je najlepsiiiiii.u nas osvedceny, pouzivame vzdy, ked ideme von, aj do tiena, aj k moru...
Alverde 30 faktor
My mame teraz eucerin 50 pre deti a tiež nám vyhovuje. Ale podla mna z tých čo kúpiš v lekárni by mali byť všetky vyhovujúce. Ja som chcela daylong 50 ale nemali, tak som vzala eucerin a som spokojna.
Mysme sa s Daylongom spálili, nestačí nám spf 30, takže používam tiež Biodermu so spf 50.
ja som malej kupovala dylong 50+ faktor a teraz ked je uz väčšia tak jej kupujem VICHY tiez 50+ faktor a som max.spokojna maju zvlast pre deti a stym sa ti dieta urcite nespali,lebo aj moja mala je velmi citliva na slniecko ma taku slabsiu alergiu a VICHY je super a navyse je to balenie 300ml za super cenu a z tohot nam staci za cele leto kupit len 2 balenia a ked sme pouzivali daylong tak sme muslei kupit aj 3-4 balenia lebo je to male...
Prírodný opaľovací krém LAVERA s minerálnym filtrom. Lavera má v ponuke aj špeciálnu radu NEUTRAL pre dojčatá a deti s kožnými alergiami a atopickým ekzémom. Každopádne, keď už opaľovací krém pre také malé bábo, tak radšej s minerálnym filtrom ako s chemickým.
ja som veľmi spokojná s Biodermou, používam Biodermu aj ja a preto som ju kúpila aj synčekovi... je aj na citlivú pokožku a chráni ju... nedám na toto mliečko dopustiť.
http://www.bioderma-sk.sk/bioderma-sk-sk/eshop/...