chcela by som sa poradiť či nema niektora z vas skusenosti s digitalnym bezdotykovym teplomerom, ktora značka je najlepšia a cenovo pristupna, mala mi nechce dať za nič zmerať teplotu a tieto ževraj dokažu zmerať za 2 sekundy, dik za odpovede
Mame Topcom cenovo dostupny a meria presne ako ortutovy teda nemeria bludy. Teplota sa ale nemeria na stred cela ale na boku na soanku.
My mame microlife, ma aj mody na merania teploty inych povrchov a vody, vyuzivam na kupanie, mliecko, prikrmy. Ked mam podozrenie ze ma mala teplotu, odmeriam na spanku a pre istotu, ak ukaze, tak aj v ritke. Rozdiely tam ale markantne nie su.
Ako tak pozerám, tak otázka je už dosť stará, no hádam moja odpoveď pomôže nejakej inej mamičke. 🙂 My sme sa tiež dlho nevedeli rozhodnúť, no nakoniec som objednala z internetu. Kamarátka mi poradila stránku truelifecare.cz. Tak som sa nechala prehovoriť aj ja a super. 🙂 Tiež sa dá použiť aj na tekutiny, alebo hocičo iné.
Ahoj, skús pozrieť ďalšie diskusie, či otázky, je tu toho veľa. 🙂 Keď sme sa rozhodovali, tiež som prebehla celého modrého koníka. Nakoniec sme zobrali bezkontaktný teplomer od truelifecare - nemôžem sa sťažovať, vyhovuje nám. 🙂