Aku znacku cumlika ma vase babo najradsej?
Avent. 😉
prvá dcéra žiadne sploštené, čo boli vtedy novinky, nechcela, iba hlasický gumený okrúhly, druhá dcéra zase úplný opak, vyskúšali sme asi 4 druhy a značky, kým sme našli ten správny a tým bol MAM 😉
my sme mali MAM, Natalia ani ine nepozna ....
my tiez mame MAM,ale aj BABYLOVE
ja som mala u oboch NUK,ine nechceli,ale najlepsi cumlik je ZIADNY,nemusis oducat 😀
prvy syn - avent. druhy syn - tomu je jedno aky ma cumlik, ale cim viac, tym lepsie. a naraz najlepsie... 😀
Kúpila som NUK, ale babuľa nechce ani vidieť nieto cmúľať 😀
prva NUK alebo iny ortodonicky silikonovy, druha ma prstek, cumlik nechce...
ziadny 🙂
žiadny 😉
mali sme rozne, babylove, nejake rakuske aj nuk,ale najviac jej vyhovoval AVENT
My sme mali pri prvej nuk,teraz cakame druhe,tak uvidime,co mu sadne😉
ortodonticky silikonovy NUK
značka nie je podstatná, ide o materiál a tvar 😉 Náš nechcel ináč žiaden
prvy canpol babies- okruhly kaucuk, druhy- silikonovy anatomicky babylove...nemali sme problem ani s kojenim ani s oducanim.... 🙂
MAM
najlepsie ziadny 🙂
Canpol babies - guľatý a kaučukový. Iný nechel syn ani dcéra.
jedna mala mam druha ma nuk ale najlepsie ziadny
MAM
našemu maličkému to bolo jedno, ťahal všetky značky .Taký najlepší ale maminka vyhodnotila Mam, krásne sedí v pusinke.
my sme mali 6 roznych a nechcela ani jeden 🙂
u nas to je tak ze dcera len AVENT a syn len MAM, takze to zaleží od dieťaťa aký mu vyhovuje
Dcera mala prvy MAM silikonovy, potom uz ine nechcela...
najskor nechcel ale tatino ho naucil, lebo v noci stale pomrnkaval a tatik nemohol spat 😀 😀 mali sme NUK ortodonticky a teraz sme vyskusali MAM lebo som nikde nezohnala trojku NUK.. ten mam sa mi moc nepaci, cumel dobry ale ta plastova cast sa mi nepaci, spodna pera mu vytrca z toho ked moc silno taha, bojim sa aby sa mu nieco nezdeformovalo
MAM uplne najlepsie dudle...
ja som kupila NUK , uvidime aky bude mat uspech 🙂
dcerka: MAM kaucuk ale uz rovno ten najvacsi 😅 (pri nej vyskusala hadam vsetky kym jej tento sadol
syn: canpol babies: klasicky gulaty kaucuk, alebo zipfco z tesca tiez klasika gulaty kaucuk
jednoznacne MAM alebo babylove- moje nemali radi siliokonove cumle ale latexove...su ovela makksie
my sme kúpili Mam a dostali sme Nuk-tie silikónové tvarované, ale nemalo to úspech,takže úplne obyčajný gumený, okrúhly, najklasickejší z drogérie,,,,vraj z takých sú krivé zuby, ale ja som iné nepoznala a zuby som krivé nemala 😀