Aký babyfón kúpiť?

lady511
9. feb 2012

Ahojte ....viem že taketo temi su tu už aj som si ich starostlivo prečítala...ale aj tak sa neviem rozhodnut...tak dajte tip.prosím 5 dni chodím po nete a pozerám ktorá je pre nás ideal,,,nepotrebujeme aj s videom...ale neičo do 60e...našla som značku TEFAL je dobrá podla Vás?vo forach predtym som nenašla na tuto značku vela komentov ak ju máte napíšte mi,,,dakujeeeeem

lili777
9. feb 2012

Ja mám Philips Avent a som s nimi spokojná. Mala som Sencor a po dvoch rokoch odišli. Tieto Philips sú obojsmerné, signalizuje spojenie, stav baterky, keď bábo sa ozve, tak sa mu tam rozsvieti také slabučké svetielko. Tá sa nastaviť intenzita zvuku. Mne veľmi vyhovujú, sú citlivé, počuť všetko. Stáli tuším okolo tých 60-70 eur

luciferkax
9. feb 2012

my sme mali philips, držali štyri roky, boli dosť citlivé, čiže bolo počuť každý pohyb , ja som bola spokojná 🙂

exupery
9. feb 2012

Angelcare-samostatne vysielacky,bez podlozziek-zarucena kvalita,velky dosah,pocujes aj spendlik spadnut na podlahu,nesusti....

zuzanamv
9. feb 2012

my mame brondi, http://shop.babetkovo.sk/index.php/pre-bezpecie...
je to znacka ktora vyraba aj normalne vysielacky a ma dosah az 3km. Jasne ze tak daleko od babatka nechodi nikto, ale v zastavanom priestore sa dosah znizuje. S touto vysielackou sme nemali problem ani na chatach s velkou zahradou, hoteloch a pod.

31majka12
9. feb 2012

Ahoj my mame znacku Tefal a sme s nou maximalne spokojny.
Ma dosah az 300m,preto je pre nas uplne najlepsia zo vsetkych.
Predtym sme mali znacku Sencor ,a to sme byvali v byte,ale nebola spm s nou spokojna.
Ako sme prisli na dedinu.tak mozem aj vonku k susede na kavicku odbehnut a monitor beriem zo sebou...a pocujem aj ked sa vrti v spanku...nielen ked place.
Takze z mojej strany maximalna spokojnost 🙂 🙂 🙂

koralinka
9. feb 2012

Aj ja mám tefal a som spokojná, dokonca vydrží aj tieto mrazy - vonku ked nechávam spať malu tak jej ho dám a neni vysielačkam nič

danu
10. feb 2012

@lady511 pouzi prosim vyhladavac, nez zakladas otazky a diskusie, na tvoju otazku je tu dostatok tem
https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/aku-baby-vysielacku-si-kupit/