Hladam najaku znacku rifliciek, co pekne sadnu na chudsieho chlapceka, aby sa nemuseli velmi stahovat v pase a neboli siroke cez nozicky a boky 😉. Dakujem za rady...
my máme super rifle z KIK, vo výpredaji boli za 3,50 €🙂 naposledy som kúpila v Tescu také frajerské kapsáčové.. Mišo je taká dlhá špageta ..
kenvelo,lonsdale a tesco ma tusim znacku fm,cheroke-je toho dost na trhu 😉
premaman, next, ale aj v taku sa najdu celkom uzke kusky 😉
ja mam zase opacnu skusenost ako baby - vsetko z tesca mu je siroke a doslova z ich oblecenia vypadava. 😀
jednoznacne Next Skinny Jeans - slim fit (maju aj regulovatelny pas) moj nosi len tie
Next,kenvelo,reserved..tescove povacsine nemaju regulovatelny pas,ani nohavice,ani teplaky nam odtial nesedia..
v lindex majú plno slimkových...
musis skusit ale ak je chudy urcite tie co maju vo vnutri gumicku na stiahnutie
Ralph Lauren 😉
disney 🙂 mame tigrikove tu z MK a sedia perfektne 🙂 jaj a jedni z marks and spencer - tiez sadli 🙂
Next, Zara. HM. Treba pozerat skinny strihy. Ja mam dceru dlhu a chudu, nohy ma nekonecne ako palice, dokonca aj leginy jej musim zuzovat, lebo dlzku ma na ovela vyssi vek, no sirkou je mini
H&m slimky. a maju aj velmi prijemne na gumu s falosnou snurkou.drzia aj na chudych.vela je rifli, co maju regul. pas, ale nie vsetky sa aj prijemne nosia _ ked sa velmi nazberaju..
ze Ralph Lauren 😀 😀 😀 ja ti poradim Pradu ... no a teraz vazne. Hlavne v Lindexe maju vela slim nohavic a este HM
topolino,cenovo aj kvalitou fajn
MOji chalani sú tiež také špagetky- a osvedčili sa mi veci z KIKu. 🙂
pozrite si aj môj e-shop, tu nájdete rôzne oblečko pre Vaše detičky 🙂
Mne sa osvedcili strihovo Kenvelo a max spokojna som bola aj s riflickami z Lidla a z predajne Kik, kde maju aj uzsie a frajerske strihy 🙂 vela muziky za malo penazi 😉 no a samozrejme mame doma aj traky, keby bolo treba 🙂