Ahojte, aku značku preferujete pre novorodenca? Pomaly sa mi to kráti tak si zhanam veci. A približne kolko mi ich bude treba do porodnice? Ďakujem
ja som mala pampers a babylove, potom velmi dlho iba huggies. Ale myslim, ze tie babylove su dobra volba 😉
Od zaciatku mame pampersky. Vsetko ostane co sme skusali precikal. Tak sme zostali pri overenych pamperskach. 😉
ja som kupila pampers premium care č.2 a do porodnice som si zbalila 30ks
babylove newborn....
happy bella majú výrez na pupček neskôr už sme mali babylove
ja som dala bella happy,sú cenovo vyhodné a babo aj tak prebaluješ stále lebo sa čistí a potom už len pampers 😉 zober si balik a potom ti prinesú ak budú chýbať 😅
mi sme skusali snad vsetky znacky...ale boli sme prekvapeny ked najlepsie obstaly obycajne tesco baby essentials...🙂
ako novorodencovi som kupila Pampers premium care , neskor sme presli na huggies.. . gaga sa nam vobec neosvedcili
ja som preferovala kvalitu pre novorodeniatko, takze som kupila pampers newborn, v BB sme v nemocnici dostali 3 ks a plus ja som si doniesla 15 ks.... ak by Ti chybalo urcite Ti niekto donesie do nemocnice.... neskor sme presli na babylove
aj my sme kupili do porodnice tesco newborn (take zlte) a bolo nam ich treba cca 30 do porodnice.
my sm ezacali s huggies - to kvoli tomu pasiku co maju na zadnej casti, aby nemali deticky cely okakany chrbatik, a potom babylove, teraz uz rozne, tie clever su dobre aj tesco, pampersky nedavam, tie sa tak napiju tekutinou - mocom, a to potom dost divne vyzera na dietati.
ja som mala babelove newborn 🙂 bola som s nimi velmi spokojna 🙂
Jednoznačne Pampers.
my sme zacali s babylove newborn, velmi dobre, odporucam a teraz sme na huggies. Skúsali sme aj pampers, ale to boli jedine plienky, ktore sa podarilo malemu precikat
Ahoj
Pampers ,babylove ,huggies ....ine sa mi neosvedcili .
ja som mala Pampersky 🙂
Nam z papierovych plienok najviac vyhovuju babylove z DM. Paci sa mi aj, ze nie su zbytocne bielene chlorom. Inak sa, po prichode z porodnice, prihovaram za latkove plienky 🙂
my sme mali do roka len tie Huggies macko pu dsť drahé,potom sme prešli na pampers care tie biele,a neskor sme prešli an tie z Dmky a zatial ok síc euž iba na spinkanie máme.A do porodnice som si zbalila ja 25ks plienok a bolo to málo,museli mi ešte kupiť.
Ahoj ja som mala pampers premium care a osvedčili sa mi najviac ostatné sme všetky precikali. Poskusali sme rozne ale vratili sme sa k tejto značke. 🙂
No ja odporucam pampers premium care newborn.maju aj polovicne balenie,to ti bude stacit. Ja som inu znacku ako pampers neskusala.
my sme mali pri prvom drobcovi babylove...a pri druhom sme chytili v akcii juggies...ale poucena, brala som uz 2ku...tie newborny nam neboli uz dost velke...my sme sa uz enzmestili, ked sa maly narodil...dvojky mu boli akurat 😀
ahoj my pouzivame pampersky
ahoj já jsem dopředu nenakupovala, protože nevíš jak bude reagovat jestli se neosype atd. My sme měli pampersy ty od 3kg 🙂
na nieco taketo som uz odpovedala niekde, tak skus pohladat v temach. kazdopadne ja som mala prvu dcerku malicku a jej vsetky plienky boli velke, jedine pampers robi tie newborny o nieco mensie, tie boli v pohodke, takze tie sme pouzivali. a dost dlho, ved kym vyrastla. ale kedze mala v pohode pokozku, vyskusali sme vsetky plienky a ostali pri babylove newborn a potom vyssie cisla atd. u druhej dcerky mi uz babylove prisli take dake tvrde, takze sme sli na pampers, ale nie premium, kedze tie maju taku sietku, ktora sa jej vkuse lepila na ritku, nech som ju prebalovala aj kazdych 5 minut, akonahle bola pokakana, sietka razila vzorku do prdelky. kazdopadne pri tejto dcerke sme behom 2 baleni presli na c.2, takze ono to fakt zavisi, ako rychlo ti bude babo rast. a pocet do porodnice zavisi aj od toho, kolko ti porodnica poskytne, treba sa informovat (babatko ale denne prebalis minimalne 8-12 krat, ked ho mas cely den).
Ahojky mi jsme koupili pempersky sleep and play (oranžové) a myslím, že krásně posloužili a používám je do dnes ( máme 3 měsíčního syna teď už má malý 7kg tak máme vel. 3 ) V porodnici jsem využila ani ne polovinu balení (balení 68ks) , protože jsme přebalovali za každým hned jak sa pocikal, ale to nemusíš, protože jsou dost savé. Kupovali jsme hned velikost 2 (3-5kg) a myslím, že je to akorád, že vel. 1 nejsou ani potřebné a když se ti narodí normální miminko okolo 3000g, tak je má akorád a nemusíš si lámat hlavu nad tím, že ti z nich hned vyroste. My používáme na střídačku i Hugies či jak se to píše. Ty jsou taky výborné, no momentálně jsou pempersky lacnější. Nám se malý narodil a měl 3520g a měl hned tu vel. 2 a myslím, že mu nebyly ani velké. Hodně štěstíčka při porodu a hlavně zdravíčko pro oba, ať tě malé moc nevytrápí jako mě. 🙂
Po vyskusani vsetkeho mozneho su pre nas absolutna jednotka lidlovske plienocky Toujour. Ine nepouzivame. Velmi odporucam vyskusat.
Kolko ich treba to zavisi od toho ake velke babo sa narodi. Nasa mala pri narodeni 4 kila, takze sme veelmi rychlo presli na cislo dva. Kazdopadne jednotiek by som ozaj vela nekupovala, pretoze aj pribuzenstvo urcite nieco donesie 🙂 Do porodnice Ti staci jeden balik sebou a potom v pripade potreby poslat tatika na nakup 😉
My sme používali bella baby happy. mali výrez na pupok
Ahoj, ja som zo začiatku kupovala zn. Pampers, ale neskor som presla na Babylove, a do pôrodnice ti treba, aspoň u nás v Levoči to bolo tak, že 5 ks plienok na deň. Pa 🙂))