Akú značku plienok používate?

linki90
30. nov 2021

Ahojte akú značku plienok použivate ?Doteraz sme použivali tie z tesca fredlo,lenže malý má skoro 12 kg nieje tučný len velký a vysoký 😄 a tie tescove asi cislo 5 tie sú od 11 kg a nezapnem ho a väčsie som nevidela či vobec robia väčsie,tak sme skusili lupilu dokonca pisane od 15 kg a velmi sú hrubé a tiez ledva zapnem 🤦🏻‍♀️ babylove nechcem ani pampers z toho sa mi vyhadzal .Nejake rady ktore plienky by mu pasovali teda aspon velkostne ,a take co hned nepretecu lebo on je nonostop v pohybe ,odplienkovat ešte nechcem na zimu ,chcela som tak ked bude teplejsie jar/leto

lualjosa
30. nov 2021

@linki90 Violetta Double Care v 101 drogerie, dobra cena, jemnucke, nepretekaju, dostatocne dlhe aj siroke. Nezaparuju zadok ani kožu.

lualjosa
30. nov 2021

@lualjosa robia ich po vel.6, hlavnr nemaju take tie 3 kanaliky ako Babylove a pod., lebo tie kanalikove po nasati velmi suchaju o pipika a mavam syn z toho zapaly. Pri Doublecare ani Kolorkach sme tento problem nemali. Len Kolorky su 2x drahsie..

linki90
autor
30. nov 2021

@lualjosa no u nas v 101 som ich teda nevidela ale ďakujem za tip

macica1706
30. nov 2021

Mne sa deti po tesco plienkach vyhadzali a aj po plienkach babylove tak som skúsila lupilu a za mňa výborne.na noc dávam pampers a cez deň lupilu a nemáme žiaden kožný problém

evaachesa
30. nov 2021

Prešli sme od Lupilu, Babylove, cez Pampers až po Dada plienky. S tými sme najspokojnejší.

damiana1992
30. nov 2021

Používame seni Kids tie sú bombové pretože sú od nejakých 11 do 30kg a potom slovenské plienky baby baby soft 👌🏽 tiež sme moc spokojní akurát dnes nám prišlo 400ks 😅😅😅

klbko77
30. nov 2021

@linki90 slovenské baby baby soft.

linki90
autor
30. nov 2021

@klbko77 a to sa da objednat len ? velkosti sedia prosim? malý má dakych 12 kg

enoula
30. nov 2021

Babylove, baby baby soft, obe ma dm na ich eshope

klbko77
30. nov 2021

@linki90 ja len objednávam online. V žiadnom obchode som ich zatiaľ nevidela....
Naša ma tiež 12-13kg a používam 4. Nemám pocit žeby jej boli malé, a nepreteka zatiaľ nič, len keď je plná ..... A ešte sú aj 5ky 12-25 ale tie som zatiaľ nekupovala

lelluska
30. nov 2021

Najlepšia stratégia je poskúšať znacky. Tam pekne vidieť rozdiely a najdes take, čo budú naviac vyhovovať. Pred pôrodom som si kúpila domov plienky aké používajú v pôrodnici, kde som rodila. Čisto zo stresu, aby doma nevznikla nejaká reakcia z inej znacky🤦‍♀️😂. Skúsila som ine, vždy som sa však vrátila k značke Moony.

hennyinnsbruck
30. nov 2021

Ja uz vyse 35r ziadne😂🤪 a dcera mala pampers👍😊

mischell333
18. dec 2021

Používali sme pampers prémium care a pampers active dry a aj lzpilu a babylove... Najhoršie z nich boli lupilu.. A najlepšie pampers prémium.