Maminy ktore mate baculatučke babetka,viete mi prosim poradit? maly ma cca 70 cm, vahu do 9 kg,ale maloktore oblecenie mu sedi pekne. brusko robi pri obleceni problem,obleciem mu body velkost 80
ale overalik 80 ma zas dost dlhe nozicky,mali ste niektora podobny problem?
a teplaciky a riflicky do pasa mu nezapnem,lebo velkost 80 mu je v pase dobra,ale nohy teplackov a rifiel su strasne dlhe
da sa to ohnut,ale predsa len by som rada mala nieco co mu pekne sadne
overalik nam nesadne ziaden
a k tomu davam latkove plienky,takze aj miesto na tucnu plienocku
dakujem vopred za rady,pekny dnik
ja mám takýto problém s malou už od narodenia. Je bacuľatejšia a veci jej kupujem oveľa väčšie číslo ako jej veku prináleží a potom dávam skracovať, hlavne aby sadli v páse. Niekedy je to riadna fuška niečo zohnať v dobrej cene a aby nám to sadlo a aby sa aj trochu páčilo.
jééj, my máme opačný problém. Nám všetky nohavice padajú a nosíme veci na 9-12 a to máme 16mes. 🙂
pozrite si aj môj e-shop, kde nájdete pekné vecičky pre detičky
tak takyto problem mam ja s dcerkou. 😖 Ak jej chcem kupit nohavice alebo suknu, tak musim pozerat veci pre cca 6 rocne deti a bud skratit alebo nosit zalozene. To fakt nemozu vyrabat aj veci pre baculate deti?? alebo si myslia, ze vsetky deti budu chudunke?? Synovi je zase vsetko na pase velke a to su dvojicky.. Takze v praxi to vyzera tak, ze vyskovo by mali mat 104, ale synovi ak su veci dost dlhe, tak kludne 98 a dcere 122.
Baby ja mam tiez ten isty problem,potrebujem radu kde zohnat na baculate deti pekne nohavice. Dakujem. Vsetko siju uzke,slimky....☹
môj malý má také isté miery, ja mu obliekam body veľkosť 80 tie nám sadnú v pohode, overaly nemám vyskúšané
dupačky už neoblečieme, tak som mu kúpila také malé tepláčiky, čo majú na spodu patent, keď sú trošku väčšie nevadí, keďže je tam patent tak mu nepadajú dole. keď tak miesto rifiel vyskúšaj záhradníčky, vyrábajú sa aj rifľové, tam nebude vadiť, že má väčšie bruško.
inak mám aj jednu teplákovú súpravu adidas čo sme dostali je to cca na 1 rok a je mu dobrá. ja osobne nemám problém čo mu obliecť, nám celkom veci pasujú 🙂