Potrebovala by som poradiť, akú veľkosť zimných topánočiek by som mala kúpiť pre dcérku, teraz ma č. 19 a niečo aj č.20 ?
Ahoj,ja som už malemu kupila na zimu topanky a čižmičky,teraz nosi velk 24/25 a na zimu som jedny velk 26 kupila a jedny velk.27 ale zase zavisi od vyrobcu a vnutornej dlžky,každý ma ine čislovanie.
@2712sasenka ja si rada kupujem veci dopredu nech som nachystaná, a medzi deťmi mám 7 ročné rozdiely to si už nepamätám ako to bolo u nich
@emah ja osobne planujem riesit kupu topanok az niekedy v novembri skor nie...
nasa malá ma teraz 23-24 a včera som kupila zimné 25, vyskusali sme, bola tam aj rezerva, chodila v nich normálne, nezakopávala atd atd. bola na nich super cena - no nekup to 😀 a ked jej budu napr. v janu. už malé, vsak predáme na koníkovi 😉
22
@emah Naco uz riesis teraz v septembri zimnu obuv 😀 Ked bude zima a bude to aktualne,zoberies malu do obchodu,vyskusas a kupis..dovtedy jej moze nozka este narast a zimne botky sa vzdy kupuju vacsie kvoli teplejsim ponozkam,takze do zimy mozno aj 21..a ktovie aka zima bude,ked ako minuly rok vystacime si aj s botaskami 😀 Pozeram,ze uz mas tretie dieta,takze uz by si v tom mala byt zabehnuta a sama by si mala vediet